WrestleMania 35 preview – Ronda Rousey vs Charlotte vs Becky Lynch

Na Survivor Seriesu Becky Lynch trebala se boriti protiv Ronde Rousey, ali nakon blage ozljede zbog tučnjave s Rondom morala je od tog meča odustati te ju je zamijenila upravo Charlotte Flair. Taj meč s Rondom završio je neodlučeno jer je Charlotte oružjima istukla Rondu. Na TLC-u je Ronda pak koštala i Becky i Charlotte SmackDown Women’s titule. U Royal Rumble meču Becky i Charlotte bile su dvije zadnje hrvačice koje su ostale u ringu, a Becky je zatim odnijela pobjedu i dobila pravo da bira protivnika za WrestleManiju te je izabrala Rondu Rousey. No, Becky je krenula stvarati probleme jer nije htjela ići na pregled zbog ozljede koljena, stoga su ju McMahonovi suspendirali, a Charlotte je stavljena umjesto nje u meč protiv Ronde na WrestleManiji. No, to nije spriječilo Becky da i dalje stvara probleme te na nagovor Ronde Rousey, WWE je odlučio staviti Becky u taj meč te je on tada postao triple threatom. U međuvremenu je Charlotte osvojila Women’s titulu, tako da će ovdje obje titule biti na liniji te onaj tko pobijedi uzima obje.

Alen Butumović: Kad se samo sjetim kakvo je bilo moje zanimanje za meč između Rousey i Lynch tamo prije par mjeseci, a kakvo je sada za ovaj meč. Totalno su srozali sve s ovim groznim, prenatrpanim, na sve strane buildom koji nema ni glavni ni rep. Od Lynch su napravili jednog komičnog lika koji ne zna gdje je ni što radi, Charlotte je valjda postala svima naporna, a Rousey je ispala maloumnom jer je kršila kayfabe kad je god stigla i to na najgori mogući način. Ovo može jedino izvući odličan meč koji je itekako moguć, ali budući da su sve uspjeli upropastiti, ne bi me čudilo da i ovo nekako upropaste. Ovo što su dodali dvije titule na liniji je ispala kao najveća glupost jer budućnost ove divizije nakon WrestleManije za sve one koji se ne zovu Becky Lynch ili Charlotte ne izgleda nimalo dobro.

Vedran Karlić: Pitajte me prije dva mjeseca koliko me ovaj meč zanima i pitajte me sada. Nekada me zanimao u potpunosti, sada niti najmanje. Način na koji su pričali priču je bio sramotan za bilo koga tko se bavi pisanjem priča. Napišeš nešto, onda idući tjedan sve to baciš u koš i ponašaš se kako se ono od tjedna ranije nije dogodilo, i tako par puta. U konačnici, stvorili su neki interes javnosti, što je njima važnije od mog mišljenja. Hoće li meč biti dobar? Hoće, no neće imati publiku koliko bi je imali da show ne traje trećinu dana. Pobjednik? Becky je najbolji izbor, ostalo su lošiji. Znatno lošiji.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 35 preview – Ronda Rousey vs Charlotte vs Becky Lynch"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*