WrestleMania 35 preview – Roman Reigns vs Drew McIntyre

Povratak Romana Reignsa nakon liječenja od leukemije promijenio je dosta stvari, a donio nam je i posljednje ujedinjenje Shielda koje se dogodilo na Fastlaneu gdje su Reigns, Rollins i Ambrose pobijedili Corbina, McIntyrea i Lashleyja. Jedan od većih žrtava tog meča bio je Drew McIntyre koji je uz Shieldov Triple Powerbomb proletio kroz komentatorski stol. Iduće večeri na Rawu Reigns je trebao imati meč protiv Corbina, ali ga je napao McIntyre i meč se nije dogodio. U idućim tjednima uslijedili su razni verbalni okršaji u kojima se McIntyre dotaknuo Reignsove bolesti, a uz to je čak dva puta pobijedio Reignsovog prijatelja Ambrosea kako bi mu dao primjer onoga što će se dogoditi na WrestleManiji kada se sukobe njih dvojica.

Alen Butumović: Ovo bi mogao biti jako, ali jako dobar meč. Imamo dva čista powerhousea u meču za koje imam osjećaj da imaju međusobnu kemiju jer mi se svidjela njihova agresivnost u međusobnim tučnjavama, a McIntyre je možda sada i na vrhuncu svog WWE rada otkako se vratio, tako da zaista ima razloga veseliti se ovom meču. Što se tiče pobjednika zaista ne znam, vjerojatno će uzeti Roman Reigns jer je ovo WrestleMania, premda bih ja volio da Drew uzme ovaj meč baš zato što bi ga pobjeda protiv Reignsa na WrestleManiji teleportirala jako, jako visoko.

Vedran Karlić: Ja bih volio da Drew uzme ovo. Razlog je jednostavan, ako Roman dobije čeka nas ista priča s njim prije nego je otišao. A to je ono što nam ne treba. Premda, mislim da rezultat ovog meča je usko vezan za to tko će postati Universal prvak.

Emir Ahmethodžić: Sa Rawom nisam baš u toku najbolje, tako da nisam 100% upoznat sa rivalitetom, ali sam načuo kako su koristili Romanovu leukemiju u ovome. To nije loša stvar, jer se od toga da napraviti jedna odlična priča o iskupljenju. Ja bih napravio tako da Drew pobijedi protiv Romana i da izazove Rollinsa za Universal titulu u nastavku. Priča sa Romanom bi išla kako je dugo bio van ringa i kako se previše iscrpio od borbe za goli život. Nije više to stari Roman koji može da se nosi u ringu sa najboljima. Reda iznenađujuće poraze u prva dva-tri mjeseca sa pokojom pobjedom (čisto da mu ne propadne momentum), i onda bi imao match za IC titulu i osvojio je krajem godine. Ali bi mu reign trajao prekratko i onda bi se postavilo pitanje da li je ovo bio posljednji vapaj Romana Reignsa? Kasnije bi dokazao da nije, osvojio bi Rumble i uzeo Universal titulu na WrestleManiji. Mislim da bi ovo bio odličan način da se Roman koristi kao maineventer, a da se istovremeno publika ne okrene protiv njega. Jedna lagana i prirodna gradnja zvijezde do vrha kompanije. Ali mislim da ćemo ipak vidjeti najlijenju verziju – Roman pobjeđuje Drewa za jedan feel good moment koji će se par mjeseci poslije pretvoriti u gomilu boova kao i prije. Kvalitet matcha me isto brine, jer mislim da će ići starim receptom da McIntyre dominira sa rest holdima, gdje će Roman napraviti comeback za pobjedu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 35 preview – Roman Reigns vs Drew McIntyre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*