WrestleMania 35 preview – Murphy vs Tony Nese

Još u 2. mjesecu menadžer 205 Livea Drake Maverick najavio je turnir za prvog izazivača za Cruiserweight titulu gdje će pobjednik istog dobiti priliku protiv Murphyja na WrestleManiji. Turnir se sastojao od 8 natjecatelja, a osvojio ga je Tony Nese pobijedivši Kalista u prvom krugu, Drewa Gulaka u polufinale i onda Cedrica Alexandera u finalu.

Alen Butumović: Svaki puta ista priča s Cruiserweightima. Ovo će vjerojatno biti izvrstan meč koji će ostati nažalost nezamijećen budući da će ga staviti u prvi sat Kickoffa gdje još neće doći pola publike. Tako da uvijek bude. Čak i vidim da Nese ovdje osvaja titulu budući da je Murphy drži već duže vrijeme možda bi dobro došla neka promjena, a Nese je netko tko je dovoljno kredibilan da zasluži tu pobjedu.

Filip Stanković: Ova priča oko turnira za prvog izazivača je kao i prošle godine odlično napravljena i meč ima potencijala biti odličan, ali nažalost nikoga nije briga za CW diviziju. Jednostavno se nema vremena ispratiti njihov tjedni show zbog prenatrapanog WWE rasporeda, a često su i zakinuti za minutažu i mjesto na cardu na PPV-ima.

Vedran Karlić: Satnica ovog meča, kao i par prethodnih unutar divizije na WM cardu, je razlog zašto je malo koga briga za ovu diviziju. Diviziju koja je puna sjajnih hrvača sposobnih napraviti odličan meč. Ovaj neće biti takav, bit će dobar, možda i vrlo dobar, no to je (bojim se) maksimum na što su 205 momci osuđeni. Jedno je zagrijati publiku, a drugo je biti šikaniran. Oni su ovo drugo. Prvak? Ja bih rekao novi prvak, ali toliko malo pratim što se u diviziji događa da mi je zbilja teško prognozirati.

Emir Ahmethodžić: Ja se samo nadam da neće završiti na pre-showu. I da će dobiti barem 12-14 minuta da pokažu šta mogu. Match up mi djeluje dosta zanimljivo, mogli bi biti dosta dobri. Bitno je samo da se fokusiraju na svoj stil hrvanja sa 205. Čini mi se da je prošle godine meni bio malo problem što mi je djelovalo kao da Mustafa i Cedric hrvaju tipičan WWE main roster stil. Više da se ističe CW stil i ne bi trebalo biti problema.

Be the first to comment on "WrestleMania 35 preview – Murphy vs Tony Nese"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*