WrestleMania 35 preview – Kurt Angle vs Baron Corbin

Kurt Angle je najavio kako će na WrestleManiji imati svoj posljednji meč u karijeri te je krenuo odrađivati svoju posljednju turneju mečeva s ljudima poput Stylesa, Joea itd. No, za WrestleManiju je odlučio izabrati Barona Corbina budući da su njih dvojica imali mnogo nesuglasica dok je Angle bio Raw GM, a Corbin kao svojevrsni glasnogovornik autoriteta.

Alen Butumović: Ja se i dalje duboko nadam kako da ovog meča neće doći i kako će se i dalje to promijeniti u nešto bolje i bezbolnije. Jer ako ovo budemo gledali duže od 5 minute, bit će to masakr. Znam da ima pričom smisla da se ovaj meč dogodi, ali ne ideš dati meč s Joeom na epizodi Rawa, a Corbina staviti na WrestleManiju. Ne ide to tako. Dajte nam Johna Cenu i svi zadovoljni. Nikad nisam toliko tražio meč Johna Cena na WrestleManiji koliko sada tražim.

Vedran Karlić: Kakva je bila Angleva karijera? Legendarna. Treba li zbog toga imati oproštajni meč na WM? Ne. Pogotovo ne protiv Corbina. Nadam se da sve ovo, zajedno s ulascima neće trajati dulje od pet minuta.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 35 preview – Kurt Angle vs Baron Corbin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*