WrestleMania 35 preview – Daniel Bryan vs Kofi Kingston

Sve je započelo gauntlet mečom gdje je Ali zamijenjen Kingstonom, zbog njegove ozljede. Kingston je u tom meču eliminirao Bryana i zaradio da bude stavljen u Chamber meč za tjedan dana. U tom je meču izdržao do samoga kraja, no na kraju ga je Bryan pobijedio i zadržao titulu. Zbog junačkog performansa, Kingstonu je dan jedan na jedan meč protiv Bryana na Fastlaneu, no to baš nije išlo tako jer je Vince McMahon u zadnje tren odlučio zamijeniti Kofija s Kevinom Owensom koji se taman vratio u WWE. Kingston nije odustao od pohoda na WWE titulu, ali je morao proći kroz velike muke kako bi došao do toga. Najprije je sudjelovao u još jednom gauntlet meču kojeg je osvojio, ali ga je Bryan nakon toga nenajavljen pobijedio i tako mu onemogućio da se bori za titulu. Sve je to bila Vinceova klopka da se Kingston ne domakne meča za titulu. No, već sljedeći puta je Vince odlučio da se Kofijevi prijatelji iz New Daya bore za njega u tag team gauntlet meču. Budući da su ga osvojili, Kingston je dobio meč za titulu na WrestleManiji.

Alen Butumović: Jedan od mečeva za koje sam najviše zainteresiran baš zato jer je gradnja za ovaj meč išla prilično spontano i Kofi je u cijelu ovu priču ušao neočekivano, ali s oduševljenjem svih fanova. Istina, malo su pretjerali u toj underdog priči gdje je Kofi prošao kroz dvadeset i pet zamki kako bi došao do meča za titulu i uplitanje Vincea naravno da nije dobra ideja nikad ikad, ali Bryan i Kofi su svoj dio odradili besprijekorno, hype se osjeća i nema razloga da ovo ne bude dobar meč. Sumnjam da će Kofi uzeti titulu, ali barem napokon imamo neki meč za titulu na WrestleManiji u kojem WWE nije gurao neke svoje interese nego je pustio da se stvari odviju na način na koji se trebaju odviti.

Vedran Karlić: Tražim samo jednu stvar ako Kofi osvoji, a to bi mo meni bila ispravna odluka. A to je da se New Day ne okrene protiv njega, niti na WM, niti na SD ako ugrabi titulu (ili na RAWu ako naprave neke neke preinake u rosteru, uključujući i titule). To je nešto što ne želim gledati. Kofi ima sjajnu underdog priču, dio mene misli kako je ovo trebalo zatvoriti show. Em je najbolje ispričana, em je za titulu koja ima najveću važnost (sori Universal titulo, al tvoja povijest je otužna), em bi bio jako lijep kontrast na WM 30 kada je DB napravio svoj moment.

Filip Stanković: Jako dobra priča, možda je Kofi ispao preveliki underdog, ali nije toliko bitno. Očekujem vrlo dobar meč. Nismo dugo Kofija gledali u nekom single meču na PPV-u, ali ja vjerujem da ima potencijala odraditi minimalno vrlo dobar meč.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 35 preview – Daniel Bryan vs Kofi Kingston"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*