WrestleMania 35 preview – Brock Lesnar vs Seth Rollins

Rollins je osvojio Royal Rumble i time si zaradio meč za bilo koju od dvije svjetske titule, po njegovu odabir. Nakon konfrontacija i brawla s Lesnarom odlučio je izabrati baš njega i njegovu Universal titulu. U ovih nekoliko tjedana Lesnar i Rollins imali su još nekoliko konfrontacija, od kojih valja izdvojiti onu od prošlog tjedna gdje je Rollins dvaput udario Lesnara u međunožje.

Alen Butumović: Što se samog builda tiče, ništa posebno zaista, jedino je eto ta zadnja konfrontacija bila okej i malo me je zainteresirala za ovaj meč, ali van toga, build je bio prilično siromašan, ali hej to je Brock Lesnar. Međutim, zainteresiran sam za meč jer ako bude trajao više od 10 minuta, mislim da bismo mogli dobiti jednu zanimljivu borbu koja će nadam se završiti na zadovoljavajuć način za sve fanove jer svi čekamo da Lesnar više izgubi titulu i da ga više ne moramo gledati u main eventu. Ja se nadam da ni ne postoji šansa da vidimo rezultat koji ide u njegov u korist. Ako postoji, nije dobro.

Vedran Karlić: Zbilja se nadam kako će Seth dobiti titulu i kako ćemo napokon maknuti Lesnara. No bojim se kako to nije tako lako kako se čini, pošto se Roman vratio. Kvaliteta meča? Ovisi o tome koliko se Lesnaru bude radilo.

Filip Stanković: Lesnar i dobar wrestling ne ide jedno s drugim. Rollins je sjajan performer i možda bi mogao izvući neki dobar meč iz Lesnara i uz to Wrestlemania je, trebao bi si Lesnar dati malo truda. Prošle godine na WM sam bio siguran da Lesnar odlazi, pa mi se ta želja nije ispunila. Nadam se da se to večeras neće ponoviti.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 35 preview – Brock Lesnar vs Seth Rollins"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*