WrestleMania 35 preview – Bobby Lashley vs Finn Balor

Na Fastlaneu Balor je u handicap meč pobijedio Lashleyja i Rusha te osvojio Intercontinental titulu. No, nije prošlo dugo te je Lashley par dana kasniju istu vratio u svoj posjed na Rawu. A Balor, ako je htio osigurati si još jedan meč za tu titulu, morao je ponovno pobijediti Lashleyja i Rusha u handicap meču. Kako je Rush bio ozlijeđen, zamijenio ga je Mahal te je Balor uspio pobijediti upravo Mahala i tako si zaraditi još jedan meč protiv Lashleyja i to na WrestleManiji. Važno je spomenuti kako je Balor najavio svoje pojavljivanje u obliku svog alter ega, Demon Kinga.

Alen Butumović: Ne očekujem dobar meč od ovoga, ono samo što očekujem je to da će Balor uzeti titulu ovom dosadnjakoviću i da će napokon imati poštenu vladavinu s titulom. Jedino mi nije jasno zašto su je uopće skidali s njega kako bi mu je ponovno vratili. Ako Balor ne pobijedi ovdje, bit će to sprdačina. Realno, ovaj bi meč trebao trajati 2 minute.

Vedran Karlić: Ako je plan bio da Finn ugrabi titulu na WM, zašto su mu onda istu dali u onom retardiranom handikep meču? Pa su mu onda kasnije istu skinuli… Priča je bila grozna, a jedino lošije bookiranje koje Lashley ima od kada se vratio u WWE. Ovaj meč ne zaslužuje biti na cardu. A tamo je samo kako bi publika mogla biti u ekstazi zbog ulaska Demon Balora. Šteta, ja bih volio gledati dobre mečeve sa značajnim pričama.

Emir Ahmethodžić: Kad se već žalimo na količinu matcheva na Maniji, evo jednog koji se može staviti na listi matcheva kojih mi ne bi bilo žao propustiti. Prvo što smo ga već par puta gledali zadnjih par mjeseci, drugo što nema dobru priču iza sebe, treće što su već ispucali Balorov WrestleMania moment osvajanja IC titule na Elimination Chamberu. Mislim da ćemo vidjeti nešto slabiji match, ali bih lično volio da se Balor pojavi kao Demon i jednostavno uništi Lashleya u jako kratkom matchu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 35 preview – Bobby Lashley vs Finn Balor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*