WrestleMania 35 preview – Banks & Bayley vs Tamina & Jax vs Natalya & Phoenix vs Kay & Royce

Banks i Bayley postale su prve WWE Women’s Tag prvakinje na Elimination Chamberu, a budući da za ove titule ne postoji matični brand, moraju braniti titule protiv timova s oba branda. Najprije su pobijedili Taminu i Jax na Fastlaneu, ali njih dvije nisu stale loviti titulu nakon toga. Međutim, u miks su ušle Natalya i Beth Phoenix, koja je objavila kako se vraća iz mirovine kako bi izazvala za titule. A uz sve to, Peyton Royce i Billie Kay pobijedile su prvakinje u meču koji nije bio za titulu. Budući da su službenici smatrali kako su sva tri tima dovoljno kredibilna da izazovu na titule pa ćemo i za ove titule dobiti 4-way meč.

Alen Butumović: Za razliku od muškom 4-way tag meča, ne predviđam dobar meč ovdje. Jednostavno ne vidim kako bi se to moglo dogoditi. Obično ženske mečevi koji sadrže više od tri cure budu čisti nered, a ovdje ih ima osam. A niti jedan tim baš ne iskače nešto po kvaliteti, osim Banks i Bayley, no one ne mogu pomoći ako imaš tri tima koja ne mogu mnogo doprinijeti. Vjerojatno titule neće mijenjati prvaka, a to bi bila dobra odluka.

Vedran Karlić: Nula interesa, još manje od kada su u priču dodal Beth Phoenix. Kada smo kod nje, ako njen tim dobije bit će do šamar čitavoj diviziji, a sve mi zvoni kako bi mogla. Bojim se kako meč neće imati minutažu, niti da će imati ikakvu priču u sebi, da će biti zbrzan i da je to maksimalno što ćemo dobiti. Iskreno se nadam kako se varam.

Filip Stanković: Za razliku od muškog 4-way tag meča, ovdje cure trebaju odraditi kratki sprint meč gdje će ispucati svoje najbolje poteze jer mislim da ne mogu kvalitetno odraditi duži meč i da će to gledateljima biti izrazito dosadno. Pobjednik? Volio bi vidjeti Royce i Kay kao prvakinje.

Be the first to comment on "WrestleMania 35 preview – Banks & Bayley vs Tamina & Jax vs Natalya & Phoenix vs Kay & Royce"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*