WrestleMania 35 preview – Andre The Giant Memorial Battle Royal

Već nekoliko godina WWE na WrestleManiji održava Andre The Giant Memorial Battle Royal u kojem se hrvači bore za…statuu Andrea The Gianta. Neki su bili manji, neki više uspješni, a kako će biti ove godine, ostaje vidjeti. Glavna atrakcija ovaj puta je Braun Strowman koji je posljednjih tjedana ušao u male sukobe sa SNL-ovim dvojcem
Colinom Jostom i Michaelom Cheom, koji će također biti u ovom meču. Za sada potvrđeni učesnici su Braun Strowman, Michael Che, Colin Jost, Andrade, Apollo Crews, Titus O’Neil, Tyler Breeze, Jinder Mahal, No Way Jose, Bobby Roode, Chad Gable, Lucha House Party, Bo Dallas, Curtis Axel, Heath Slater, Rhyno, Viktor, Konnor, Ali, Shelton Benjamin, Luke Gallows, Karl Anderson, Matt Hardy, Jeff Hardy, Otis, Tucker i EC3.

Alen Butumović: Otprilike ista priča kao i sa ženskim mečom. Jednostavno ne vidim da će pobjednik dobiti išta ako osvoji ovo osim te statue Andrea koju će mu netko polupati za par tjedana ili ako Strowman osvoji vjerojatno će ju pokidati sam. Ne vjerujem da će Strowman pobijedi baš zato što je glavni kandidat za pobjedu.

Filip Stanković: Ovo služi samo tome da svi wrestleri nađu svoje mjesto na Wrestlemaniji. Nijednom ovaj meč nije ispao nešto posebno dobar tako da vjerojatno neće ni ove godine.

Vedran Karlić: Meč koji služi kako bi svi imali meč na WM. I to je otprilike to. Nema kvalitetnih priča, nema nečega na čemu možemo graditi novi početak sutradan na RAW-u. Nema niti dobrog hrvanja. Ima samo puno previše ljudi u ringu, od kojih jedan dobije i par puta spomene da je osvojio ATGBR prije nego ta titula padne u zaborav. Za mene ima samo jedan dobar osvajač ovoga – Curt Hawkins. Sve ostalo bi bilo potpuno bezvezno. Mislim, i ovo je, ali ako već imamo apsurd, idemo imati apsurd do kraja.

Emir Ahmethodžić: I za ovo bih volio reći da se nadam kako imaju konkretan plan, ali opet ne vjerujem. Prošle godine je Matt Hardy dobio, ove godine pretpostavljam da će isto neko ko neće ništa napraviti sa tim poslije. Koristit će svrsi, omogućava više likova da budu na Maniji i pokupe platu. Nadam se da će donekle biti zabavno.

Be the first to comment on "WrestleMania 35 preview – Andre The Giant Memorial Battle Royal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*