WrestleMania 35 preview – AJ Styles vs Randy Orton

Tenzije između Stylesa i Ortona krenule su još prije Elimination Chamber PPV-a kada su imali nekoliko verbalnih alterkacija po backstageu. No, povod za njihovo rivalstvo bilo je Ortonovo eliminiranje Stylesa i Chamber meča za WWE titulu. Tada se sve zaoštrilo te su ponovno imali sukob na Fastlaneu kada je Styles udario Phenomenal Forearm Ortonu. U tjednima nakon toga imali su dosta verbalnih okršaja gdje je Orton prozvao Stylesa kako nije izgradio SmackDown kako govori da je i kako je Orton taj koji je već godinama tu cijelo vrijeme dok je Styles hrvao po indy sceni. Styles je pak prozvao Ortona zbog toga što smatra da mu je sve bilo dato i poklonjeno u WWE-u te kako mnogo toga nije zaslužio.

Alen Butumović: Dobio sam dojam da su mnogi čekali ovaj meč kako bi vidjeli jedan spot koji svi želimo vidjeti a to je Ortonova kontra s RKO-om na Stylesov Forearm. I onda smo to dobili ovaj tjedan na SmackDown pa je interes za ovaj meč nekako čak i pao. Meni nije, ja mislim da će ovo biti jako dobar meč jer vjerujem kako će Orton biti motiviran odraditi sa Stylesom nešto više od prosječnog meča budući da sada napokon ima meč na WrestleManiji koji je vrijedan pažnje i koji je solidno izgrađen te koji ima potencijala. Nadam se Stylesovoj pobjedi.

Vedran Karlić: Vratit ću se nekoliko tjedana u prošlost, na EC. Ako je to što je Orton eliminirao AJa početak ovog programa onda su to napravili na najgori mogući način. Jedno veliko ništa, nakon jednog poteza i to je to. Niti sam program nije bio ništa bolji, a kada meč nije za titulu onda je komotno mogao biti i na nekom drugom showu. Ova WM će biti preduga, a jedan od mečeva kojeg bih ja maknuo je ovaj. Znači li to da će biti loš? Ne nužno, štoviše, mislim kako će biti barem dobar. Ali nema osjećaj velikog značaja kojeg vrijedi imati na WM. Mislim kako AJ dobiva.

Filip Stanković: Sinonim za dobar wrestling je AjStyles. S kim god radio meč, meč ispadne dobar. Vratit ću se na ono razdoblje kad su Mahal i Lesnar bili WWE odnosno Universal prvaci. Kroz cijeli svoj reign su imali užasne mečeve i onda se pojavio Aj Styles i odradio sa Lesnarom odličan i sa Mahalom vrlo dobar meč. Orton je za minimalno dvije klase bolji wrester od spomenute dvojicu. Jedini problem može biti, kao i na svakom “manjem” Wrestlemania meču, mala minutaža jer ima previše mečeva na cardu i dosta mečeva će biti zakinuto za minutažu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 35 preview – AJ Styles vs Randy Orton"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*