WrestleMania 34 preview – Women’s Battle Royal

S obzirom da već četiri godine imaju Battle Royal za muškarce, WWE je odlučio napraviti jedan i za žene jer ako su već imali prvi Rumble i prvi Chamber, što da nemaju ovo, zar ne? No, meč je doživio istu sudbinu kao i muški, dogodit će se na Kickoffu, a ne znamo što pobjednik točno dobiva. Sasha, Bayley, Becky, Absolution, Riott Squad neki su od učesnika.

Alen Butumović: Ne interesira me ni najmanje, a ni ne vidim razloga zašto bi me uopće trebalo interesirati. Jako mi je drago da je završilo na Kickoffu jer taj meč ne zaslužuje biti na glavnom dijelu showa. Možda mi je žao cura što će hrvati pred polupraznim stadionom, ali što je tu je. Ovaj meč nema apsolutno nikakvog značaja, barem ga nisu najavili. A onda takav meč baš ne treba shvaćati ozbiljno. Ja bih volio da recimo pobjednik dobije meč za titulu, ali WWE to već tri godine nije ni kod hrvača napravio, tako da ne vidim da će se to ovdje desiti.

Vedran Karlić: Ok. Imat će meč. Dobro za njih. Svaka će dobiti priliku izvesti par svojih poteza i to će u glavnom biti to. Zašto bi me ovo trebalo interesirati? Koji je značaj? Tako da je u mojim očima ovaj meč u dobroj poziciji – teško će me razočarati pošto mi je interes ravno nula.

Filip Stanković: WWE želi da svi nastupaju na WM pa su odlučili napraviti i ženski Battle Royal. Što je sa Cruserweightima? Ne vjerujem da će biti u ATGBR-u, tako da cijela ta priča pada u vodu. Žena čak i nema puno, tako da će ovo vjerojatni biti neki mali Battle Royal. Jedino me zanimaju interakcije na relaciji Bayley-Sasha. Jedna od boljih WWE priča. Kao i u muškom, ni ovdje nemam nikakvog favorita jer meč nema apsolutno nikakvog značaja.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 34 preview – Women’s Battle Royal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*