WrestleMania 34 preview – The Usos vs New Day vs Bludgeon Brothers

Otkako su se Harper i Rowan ponovno ujedinili u maniri Bludgeona, nepobjedivi su. Nitko ih nije uspio poraziti. Međutim, trenutni prvaci Usosi također su nezaustavljivi a na Fastlaneu su odlučili obnoviti svoje rivalstvo s New Dayom još jednim mečom. No, taj meč nije trajao dugo jer su Bludgeoni odlučili umiješati se u taj meč i završiti ga puno ranije nego što je trebao. Time smo dobili jednu konfuziju u diviziji, a kako bi se riješila ta konfuzija stvoren je Triple Threat meč za SmackDown Tag Team titule.

Emir Ahmethodžić: Stipulacija je fantastična. Usosi i New Day su standardno odlični zajedno, a i Harper & Rowan su znali sa njima raditi odlične stvari u proslošti. Ovo je potencijalni show stealer, i jedan od matcheva za koje sam najviše uzbuđen. Gradnja je mogla biti bolja, sto se može reći za skoro svaki match na ovom cardu, ali vjerujem da kvalitet matcha neće razočarati. Drago mi je da će i Usosi biti na main cardu konačno, zaslužili su to svojim radom u diviziji već godinama. Očekujem i njihov retain ovdje, jer mislim da su zaslužili i jedan feel good moment na Maniji, ali mislim da Harper i Rowan isto imaju dobre prilike da uzmu.

Alen Butumović: Nadam se da će i ovdje koristiti to pravilo da su po jedan od svakog tima u ringu istovremeno, a ne da budu samo dvojica, što je apsolutno debilno. Meč bi mogao biti sjajan, definitivno bolji od onoga što nam Raw divizija daje, a sad ćemo vidjeti. Mislim kako Bludgeoni ovdje osvajaju titule, premda ne bih se niti žalio da Usosi još jednom obrane titule tako što pinnaju New Day, a da onda nakon WM nastave solo feud sa Bludgeonima.

Filip Stanković: Očekujem jedan energičan meč sa neprestanom akcijom. Nadam se da će biti po jedan iz svakog tima u ringu istovremeno jer je ono pravilo da samo dvojica budu jako nelogično. Pobjedu će vjerojatno odnesti ili Usosi ili Bludgeon braća jer je New Day ubačen u meč samo kako bi našli mjesto na glavnom cardu.

Vedran Karlić: Ovom meču treba minutaža, ako je dobijemo, mogli bi dobiti pravu poslasticu. Sjetite se samo koliko dobrih mečeva su Uso braća i New Day imali. Sada dodaje još dva hrvača koja su dobra u ringu, te imaju fizičku prisutnost te nekako mislim da će ovo biti bolje. Nekako mi se čini da će Uso zadržati pojas, te da će nakon toga u program samo s Bludgeon braćom.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 34 preview – The Usos vs New Day vs Bludgeon Brothers"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*