WrestleMania 34 preview – The Miz vs Seth Rollins vs Finn Balor

Prije mjesec dana na Raw-u , Kurt Angle je rekao Mizu da će se možda večeras odrediti njegov izazivač za IC titulu na WrestleManiji. Prvo je došao Seth Rollins, imao je meć protiv Miza i pobijedio ga. Poslije toga meča je izašao Finn Balor i on je također imao meč sa Mizom gdje je Balor uzeo pobjedu. Sljedeći tjedan je Kurt Angle izjavio da će Miz braniti IC titulu na WrestleManiji u Triple Threat meču protiv Rollinsa i Balora.

Alen Butumović: Ovo može biti sjajno, pogotovo ako imamo na umu kakav su meč pružili Balor i Rollins sad na zadnjem Rawu, a tu je još i Miz koji uvijek dostavi kada su veliki showovi u pitanju, tako da vjerujem da će ovo biti pun pogodak. Drago mi je da nisu utrpali još ljudi u ovaj meč, njih trojica su sasvim dosta i mislim da je to čak i najbolja opcija. Feud su dobro izgradili tako što je Miz probao okrenuti Rollinsa i Balora jedan protiv drugoga, a onda kad je vidio da ne može krenuo je govoriti lijepe stvari o njima. Što se tiče pobjednika, mislim da ćemo dobiti novog prvaka. Mislim da bi to ipak mogao biti i Balor pošto on još nije osvojio titulu na main rosteru otkako je bio Universal prvak jedan dan, dok mislim da će sa Sethom još malo pričekati prije nego postane Grand Slam prvak.

Vedran Karlić: Ovo može biti meč večeri. I zapravo mi se jako sviđa kako je postavljeno, pošto trenutno svi imaju slične šanse, nije telefonirano tko dobiva, a isto tako, tkogod dobije, dobar je izbor. Nekako mi se čini da nas čeka novi prvak, premda u zadnje vrijeme, kada ova titula nije kod Miza kao da se s istom ništa ne događa.

Emir Ahmethodžić: Za ovaj match sam možda i najviše uzbuđen, i nekako najviše očekujem. Dobra minutaža može biti razlika između 3.5 i 4.5 ocjene. Rollins i Balor su odlični workeri, a Miz će igrati dobru ulogu kukavičnog heela koji će pokušati ukrasti pobjedu. Ne treba ni zaboraviti da je Miz jako dobar u multi man matchevima. Mislim da je vrijeme za title change. Miz je dobar IC prvak, ali nije ništa radio u ovom zadnjem reignu. Vrijeme je da se neko drugi kruniše. Balor bi bio možda i najbolji izbor, ali niej da bi mi smetao i Rollins u toj ulozi. Ko god od njih dvojice izgubio, volio bih da bude u užem krugu izazivača za Universal titulu.

Filip Stanković:Prošle godine na Rawu, njih trojica su se sastali u Triple Threat meču i ispao je jako dobro. Na početku ovogodišnjeg Elimination Chamberu su se također sastali njih trojica. To je također ispalo dobro. Ne vidim razlog za pesimizam. Na WrestleManiji će sigurno imati još više slobode za pružiti kvalitetan meč. Meni je ovo jedan od mečeva koji bi vrlo lako mogao ukrasti show. Volio bi malo osvježenja kod ove titule, tj. da pobjedi ili Balor ili Rollins. Mislim kako će se WWE odlučiti na Rollinsa zbog Grand Slama.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 34 preview – The Miz vs Seth Rollins vs Finn Balor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*