WrestleMania 34 preview – The Bar vs Braun Strowman & TBA

Na Elimination Chamberu, Sheamus i Cesaro su pobijedili Titus Worldwide i tako obranili Raw Tag Team titule. Onda je došlo vrijeme da se nađu novi izazivači za WrestleManiju. Prvu je priliku dobio Revival. Ako Revival pobjedi Sheamusa i Cesaro postati će njihovi izazivači. Revival je izgubio u tom meču. Sljedeći tjedan je priliku dobio Miztourage, ali meč nije ni počeo jer su se upleli svi timovi sa Rawa i izbio je brawl. Na kraju je odlučeno da će se izazivači odredi u Battle Royalu. U njemu će biti svi timovi sa Rawa. Prije nego što je počeo meč, u ring je ušao Braun Strowman. Sudac je bio zbunjen, ali je ipak da znak da meč krene. Braun Strowman je odnio pobjedu u Battle Royalu. U zadnjih nekoliko tjedana je trebao izabrati si partnera, ali on to još nije učinio. WresleMania je za nekoliko dana, a Braun ili još nije našao partnera ili namjerno skriva to do zadnjeg trenutka.

Alen Butumović: Valjda neće razočarati s odabirom Strowmanovog partnera i da će taj odabir učiniti meč zanimljivim. I ovdje bi bilo poželjno da malo promijenimo prvake i da se Bar izbaci na jedno vrijeme iz utrke za pojas jer otkako su postali tim prije godinu i kusur dana, cijelo vrijeme se bore za titule i lagano će postati dosadno to.

Filip Stanković: Nisam sretan odabirem izazivača. Bilo je puno boljih timova koji bi pružili kvalitetan meč. Revival je jedan od tih, pa i Club je čak bolje od Brauna i misterioznog prijatelja. Sam način da Braun dobije priliku je jako loš. Znači on može ulaziti u mečeve i raditi što god želi bez da mu itko što kaže? Gdje je tu logika. Također nisam ni neki fan njegovih mečeva jer su svi jednolični. Što se tiče partnera, mislio sam da će biti Elias, ali izgleda da neće. Nadam se da će to biti neko dobro iznenađenje.

Vedran Karlić: Koliko god mi je ovo u startu bilo glupova, napravili su nešto konkretno. Sve što sada treba je finalizirati to dobrim izborom partnera. Na žalost, bojim se kako će nam ATG meč otkriti puno toga, osim ako netko ne bude radio dvostruki program. Ima puno opcija. No moje pitanje je želim li da Braun uzme ovaj pojas? Za sada nisam čisto s tim, al’ pošto me ne oduševljava u solo mečevima, možda bi to i bila dobra opcija.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 34 preview – The Bar vs Braun Strowman & TBA"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*