WrestleMania 34 preview – Shane McMahon & Daniel Bryan vs Kevin Owens & Sami Zayn

Stvar između Shanea, Owensa i Zayna traje već mjesecima. Od prošlogodišnjeg Hell in a Cella otprilike. U cijelu tu priču upleo se i Daniel Bryan te su nastale nesuglasice između njega i Shanea jer je Shane smatrao da je Bryan pristran i da popušta Owensu i Zaynu, stavljajući ih u mečeve za WWE titulu što naravno nisu realizirali. Stoga je Shane odlučio staviti Owensa i Zayna u međusobni meč na WrestleManiji, s čim se njih dvojica nisu složili pa su brutalno razbili Shanea. Sljedeći tjedan je bilo najavljeno kako su doktori dopustili Bryanu da se vrati u ring. A Owens i Zayn su jedva to dočekali, ne da čestitaju Bryanu, nego da i njega pretuku, što se desilo odmah te iste večeri. Tako je Bryan sljedeći tjedan povukao singles meč i najavio kako će on i Shane ujediniti snage protiv Owensa i Zayna u tag team meču na WrestleManiji.

Emir Ahmethodžić: Od ovog matcha čak i potajno očekujem da bude jako dobar. Shane se može prilagoditi dobrom protivniku, Sami i Owens su sjajni kada žele biti i o tome nema priče, samo je pitanje u kakvoj je formi Daniel Bryan. Biti van ringa skoro 3 godine mnogo znaci, i dok može biti kao slučaj Shawna Michaelsa, koji je nakon 5 godina neaktivnosti uspio izvesti sjajan match, nije realno takvo nesta očekivati od ikoga. Volio bih, a i očekujem da Bryan uzme pobjedu gdje je uzeo i titulu prije 4 godine. Postoje neka šuškanja da bi Bryan mogao turnati, ali ne vjerujem u to da budem iskren. Mislim da idu sad u smjeru da Bryan bude lice SDa, a da AJ Styles slobodno pređe na Raw, što su htjeli i prošle godine.

Alen Butumović: Bryan bi ovaj meč mogao učiniti sjajnim ako mu budu dali da pruži 100% od sebe. Ja sam siguran da on to želi, a sad ćemo vidjeti. Bit će genijalno vidjeti ga ponovno u akciji i tome se veselim. Što manje Shanea, to iskreno bolje, ali neka napravi to koji malo veći bump, neka izvede nešto svoje i ja ću biti zadovoljan. Nadam se da Owens i Zayn neće raditi neke duge control segmente, to će biti nepotrebno. Očekujem u najmanju ruku zabavan meč ovdje. Što se tiče pobjednika, mislim da Owens i Zayn uzimaju jer nema šanse da odu sa SmackDowna. Bit će čudno malo što će Bryan izgubiti svoj povratnički meč, ali neka Shane pretrpi pin i problem riješen.

Filip Stanković: Ovo će vrlo vjerojatno ispasti najbolji Tag Team meč na showu. Priča traje već dugo i jako dobro je ispričana. Publika će definitivno zbog Bryana biti cijelo vrijeme uživljena i to će biti veliki plus za meč. Shane je najslabija točka meča. Bookeri trebaju smisliti koncept meča gdje će se sakriti njegove mane(punchevi i višak godina), a prikazati njegove vrline(kaskaderski spotovi). Owens i Zayn će gotovo sigurno pobijediti, ali ne bi bilo loše ni da izgube, pa da dobijemo priču o njihovom povratku na Raw.

Vedran Karlić: Budimo realno, 90% interesa za ovaj meč je na tome što želimo vidjeti DBa u ringu, vidjeti u kakvom je stanju nakon dvije godine pauze. Te ima potencijal da to bude dobro, Owens i Zayn su stvari, dok Shane nikada nije bio najbolji, ali skoro svaki puta odradi posao kako spada. Velika očekivanja, veliko zanimanje i zanimljiva priča. Volio bih gledati priču u kojoj Zayn i Owens dobiju otkaz.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 34 preview – Shane McMahon & Daniel Bryan vs Kevin Owens & Sami Zayn"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*