WrestleMania 34 preview – Ronda Rousey & Kurt Angle vs Triple H & Stephanie McMahon

Sve se zahuktalo još na WM31 kada se Ronda pojavila s Rockom i konfrontirala Steph i HHH-a, a pritom ušla u fizički kontakt s oboje. Sada letimo vremenskom kapsulom do ovogodišnjeg Royal Rumblea gdje se, nakon što je Asuka osvojila Rumble meč, pojavila Ronda i pokazala na WrestleManiju, označivši time svoj dolazak u WWE. Tada je najavljeno potpisivanje ugovora na Elimination Chamberu gdje su ju dočekali Triple H, Kurt Angle i Stephanie. No, tu se sve zakompliciralo. U ugovoru je kao prvo stajalo da Ronda može izabrati protivnika za WM, ali to ne može biti meč za titulu. Angle je tada rekao da su Steph i HHH jedva čekali da ona dođe u WWE da mogu manipulirati njome. To se opet zahuktalo, HHH je udario Anglea, no Ronda je Triple H-a bacila kroz stol. Večer kasnije, najavljeno je kako će se Angle i Ronda sukobiti protiv HHH-a i Stephanie.

Emir Ahmethodžić: Iskreno nemam neka naročita očekivanja za ovaj match. Sve ovisi o tome kako će predstaviti Rondu, kako će Ronda predstaviti sebe, te koliko će vremena dobiti. Po mom bi nekih 10-15 minuta bilo idealno, neka bude čvaknuto, neka Ronda bude zvijer u ovome i prebije i Stephanie i Triple Ha i bit će dobro. I naravno, neka ne bude maraton. Nikome se ne gleda 20-25 minuta tehničke finese Stephanie McMahon. Ovo je showcase match, i treba da ga tako i usmjere.

Alen Butumović: Jedini način da ovaj meč učine zanimljivim je da naprave totalni overbooking. Ovo će, ako ćemo se bazirati na wrestling, vjerojatno biti grozan meč. Ali neka nešto rade što će biti zabavno, neka naprave par ozbiljnih bumpova, neka koriste oružje, neka dođe Linda i opali šamar svome zetu, samo neka bude zabavno. Ali pobogu, nadam se da ovo neće biti main event jer to ne smije biti main event. To bi bila najgora odluka ikada, uz sve te divne mečeve koje imamo na cardu, staviti ovaj meč na to mjesto naprosto je grijeh.

Filip Stanković: Jedina bitna osoba u ovome meču je Ronda. Želim vidjeti koliko je dobro ili loše napravila prelazak iz MMA u pro-wrestling. Stephanie nije hrvačica i nadam se da će je što manje koristiti u meču kao i Marsye prošle godine u ovakvom tipu meča. Kvaliteta meča neće biti dobra i ne znam što bi trebalo učiniti da se to popravi. Bitno je da Ronda izađe kao pobjednik u ovome meču jer njoj to jedino treba.

Vedran Karlić: Ovaj meč ima potencijal biti i main event, ne svojom kvalitetom, pošto tu ne očekujem baš puno, nego time što Rondu treba pokazati kao iduću važno stvar. Priča za sada nije bila loša, sada treba dovršiti stvar. Nadam se kako meč neće ići preko 15 minuta, pošto mislim da ne treba tome toliko vremena. I nekako mislim kako će Ronda dobiti.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

2 Comments on "WrestleMania 34 preview – Ronda Rousey & Kurt Angle vs Triple H & Stephanie McMahon"

  1. Ispravka: Na Elimination Chamberu je potpisala.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*