WrestleMania 34 preview – Randy Orton vs Bobby Roode vs Rusev vs Jinder Mahal

Nakon što je Ziggler predao US titulu i otišao na hlađenje, ona je ostala bez vlasnika. Stoga je stvoren turnir u kojem je Roode uzeo pojas, no ne za dugo jer ga je već na Fastlaneu pobijedio Randy Orton koji je time postao Grand Slam prvak. S obzirom da je Roode morao dobiti svoj revanš, a Mahal je pobijedio obojicu u singles mečevima, stvoren je Triple Threat meč za titulu na WrestleManiji. No prije tjedan dana na SmackDownu, Rusev je pinnao prvaka u tag team meču i tako se odlučio umetnuti u meč čime je on postao 4-Way.

Alen Butumović: Uh, kako mi je drago što je Rusev dodan u meč, odmah sam duplo više zainteresiran za meč. Mislim kako bi sad mogao biti i zabavan, za razliku od prvotno najavljenog triple threata. Isto tako se nadam da Rusev osvaja. Samo ne Mahalu dati pojas, a nadam se i da neće. Može čak i Orton ostati prvak, ali realno najbolja opcija je Rusev jer je strašno popularan i zabavan u zadnje vrijeme te bi bilo šteta to ne iskoristiti.

Vedran Karlić: Rusev je najbolja opcija, Roode je jednako dobra, ako nakon toga bude negativac, to mu bolje stoji. Orton je OK opcija, dok Jindera ne želim vidjeti ponovo kao prvaka. Jednom je bilo dovoljno i nije bilo dobro. Meč? Mislim da će biti solidan, ali ništa više od toga, nekako mi se čini kako neće biti baš najbolja kemija u meču. Nadam se kako se varam.

Emir Ahmethodžić: Neću imati toliki problem sa rezultatom, sve dok Jinder nije prvak. Orton je solidan sa titulom, Roode bi bio dobar kada bi imao pristojne izazivače i zanimljivu priču, a i složio bih se sa kolegama da bi mu i heel turn dobro došao. Rusev bi isto bio dobra opcija, jer WWE treba iskoristiti njegovu popularnost kod fanova. Ne znam koliko bi mene dojmio njegov reign, obzirom da ne očekujem da nešta pametno naprave sa njim, ali treba mu dati tu priliku u svakom slučaju.

Filip Stanković: Kad su već dodali Ruseva, mogli su i Zigglera i Corbina i staviti neku extreme stipuaciju. Ne mora biti Ladder kada će Ladder meč biti na NXT Takeoveru, ali ima mnogo drugih. Ziggler i Corbin su se borili u na Fastlaneu za WWE titulu i imaju sigurno kredibiliteta da učestvuju u ovome meču. Ovako nisam nešto zainteresiran za ovaj meč. Ljudi u njemu su dosta tromi u odnosu na ljude koji će se boriti za IC titulu. Priča oko ove četvorice također nije nešto. Najbolje bi bilo da Rusev osvoji titulu. Publika će biti cijeli meč uz njega, mogu samo zamisliti njihovu reakciju ako osvoji US titulu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 34 preview – Randy Orton vs Bobby Roode vs Rusev vs Jinder Mahal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*