WrestleMania 34 preview – Mustafa Ali vs Cedric Alexander

Enzo Amore, bivši Cruserweight prvak je dobio otkaz zbog neprimjerenog ponašanja i CW titula je ostala bez vlasnika. Ubrzo je 205 Live show dobio Genaral Managera, Drakea Mavericka. On je najavio turnir za CW titula gdje će se finale održati na WrestleManiji. U turniru su sudjelovala šesnaestorica. Trajao je 8 tjedana i finale su izborili Cedric Alexander i Mustafa Ali. Cedric je pobijedio Metaliku, TJP-a i Stronga, Mustafa Ali je pobijedio Gallaghera, Murphya i Gulaka. Cedric i Mustafa su dobri prijatelji i tako će ući u meč. Ovaj meč će se dogoditi na Kickoffu.

Alen Butumović: Toliko sam se veselio ovome meču. Bilo mi je užasno drago što se dešava reinkarnacija Cruiserweight divizije, što Enze više nema, što su odlučili odraditi taj turnir uz kojeg sam se vratio gledanju 205 Livea. I taj turnir je bio jako dobar. I mislio sam si, pa valjda će dati finalu 15 minuta na glavnom dijelu showa, valjda to sad zaslužuju ako nisu prije. Bio sam uvjeren zapravo da će biti tako. I onda oni taj meč prebace na Kickoff. U redu, ovdje će sigurno dobiti mnogo vremena, ali što ako budu hrvali pred polupraznim stadionom? Što onda? Koliko god se trudili, neće biti dobro. Ne znam, ovo mi je malo smanjilo moju uzbuđenost za meč koji bi trebao biti odličan. Samo su im trebali dati prilike na glavnom showu jer tad bi sve oči bile uprte u njih, a ima li boljeg načina da se ta Cruiserweight divizija predstavi ljudima od toga? Mislim da nema.

Vedran Karlić: Nisam očekivao da će se meč naći na main cardu, pošto mislim da usprkos tome što smo imali dobar turnir, gledanje uprave kompanije na diviziju je ostalo isto. Malo sam razočaran što ovo mora na kickoff, pogotovo zato što se može dogoditi da bude jedan od tri najbolja meča na showu, nešto kao i lani. Ako dobiju 15 minuta prije samog početak WM, s idejom zagrijavanja publike, možda bi mogli dobiti i solidnu priliku. No to će biti puno manje od onoga što oni zbilja mogu.

Filip Stanković: Ova divizija se totalno preporodila. Booking je fantastičan, mečevi još bolji. Turnir je također bio jako dobar. Uredu sam sa tim što su ova dvojica u finalu. izabrali su tu varijantu da u meču budu dvojica istih stilova, dva jako kvalitetna highflyera. Drago mi je što je Mustafa Ali napokon dobio svoju priliku da se dokaže . Velika šteta što je ovu na Kickoffu jer će sigurno ispasti jedan od najboljih mečeva večeri. Pobjeda može otići na obje strane. Oba dvojica su dobar izbor za novog prvaka.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 34 preview – Mustafa Ali vs Cedric Alexander"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*