WrestleMania 34 preview – Charlotte vs Asuka

Prvi ženski Royal Rumble meč osvojen je, baš kao i muški, od strane osobe japanske nacionalnosti – Asuke. Pravilo je bilo takvo da je pobjednik mogao birati koga će izazvati, hoće li to biti prvak s njegovog branda ili s onog suprotnog. Dugo se nije znalo koga će Asuka odabrati, premda se dalo naslutiti da je to Alexa Bliss…sve do Fastlanea gdje je Charlotte obranila titulu u meču protiv Ruby Riott, a nakon meča se pojavila Asuka i učinila meč s Charlotte službenim. Ovo je dream meč za mnoge, nikada se još njih dvije nisu sukobile jedan na jedan. Asuka je i dalje neporažena, a ovo je, objektivno gledajući, jedan od njenih najtežih izazova do sada. Sada ostaje pitanje, je li Asuka odabrala pravu protivnicu ili će se pokajati jer je možda trebala izabrati Alexu?

Alen Butumović: De facto sam uzbuđen za ovaj meč jer ipak se nisu susrele prije ovoga, a stvarno znamo koliko obje mogu biti dobre u ringu kada su u transu te se nadam da će se to ovdje poklopiti i da ćemo dobiti jedan kvalitetan ženski meč. Build i nije bio nešto posebno, odlučili su ne graditi neku posebnu priču osim da je ovo dream meč i da je Asukin niz pobjeda u ozbiljnoj opasnosti jer je odabrala težu protivnicu. Mislim da Asuka ipak pobjeđuje što bi otprilike značilo da prelazi na SmackDown, što bi valjda trebalo razbiti monotoniju u toj diviziji.

Filip Stanković: Ovo je dream meč za mene. Charlotte je već duže vrijeme žensko lice kompanije, a Asuka je nova nadolazeća zvijezda koja ima zastrašujuće brojke. Build nije bio nešto posebno, ali očekujem jedan od najboljih ženskih mečeva u povijesti WWE-a. Streak vs Title, ja mislim da će streak opstati, ali ne bi imao ništa protiv ni da ga Charlotte sruši. Ono što mi se najviše vrti u glavi je to da će i Carmella imati ulogu u ovome meču, ali nadam se da neće uzalud izgubiti kovčeg. Volio bi ju vidjeti jednom kao prvakinju.

Vedran Karlić: Sam meč će me imati, mislim kako imamo dvije talentirane žene u ringu. Prvakinja protiv niza. No tu je ono gdje sve staje, gradnja meča nije bila dobra, prepucavale su tko za koga nije spreman. Trebalo je to biti bolje, pokazati ih jačima, pokazati kako je ovo velik meč. Nadam se kako će Asuka uzeti titulu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 34 preview – Charlotte vs Asuka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*