WrestleMania 34 preview – Andre The Giant Memorial Battle Royal

Već je sada postala tradicija da se ovaj Battle Royal održava na WrestleManiji, samo što ni četvrtu godinu za redom ne znamo što pobjednik točno dobiva. Meč je premješten na Kickoff i ove godine. Neki od učesnika su Ziggler, Hardy, Revival, prošlogodišnji pobjednik Rawley, Corbin, Dillinger i ostali.

Alen Butumović: Baš kao i kod ženskog meča, ne vidim razloga zašto bi meč ovaj meč trebao zanimati. Vidjeli smo ih već tri i nijedan pobjednik nije time dobio ništa. Po mogućnosti je bio još i degradiran. Mislim, to je strašno. Ovo je zanimljiv koncept kojim se lako može odrediti izazivač za IC ili US titulu. Ali, oni ili su toliko glupi da se ne mogu toga dosjetiti, ili su toliko glupi da je ova ideja njima glupa. Ne vrijedi o tome puno govoriti. Iskreno, ne znam tko bi ove godine mogao pobijediti, nekako mislim da bi Hardy mogao uzeti pobjedu, ali njemu to ništa ne znači.

Vedran Karlić: Očekujem kako će pobjednik dva tjedna gledati u kipić i nakon toga će sve biti zaboravljeno. Tako je bilo svake godine. Tako da zbilja ne želim nikome tu nesreću da ovo dobije. Interes i očekivana kvaliteta meča? Nula i slabo.

Filip Stanković: Svake godine me ovaj meč sve manje i manje zanima. Oni se bore za što točno? Ništa. Stavite stipulaciju da pobjednik dobija IC ili US title shot i svima će meč biti zanimljiv. Nije da imam nekog favorita u meču jer je totalno svejedno tko će pobijediti. Nadao sam se da će ga ukinuti ove godine. Puno boje bi bio da na WM budu samo oni koji trebaju biti.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 34 preview – Andre The Giant Memorial Battle Royal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*