WrestleMania 34 preview – Alexa Bliss vs Nia Jax

Prije par tjedana Nia Jax je imala meč protiv lokalne wrestlerke. Nju je brzo riješila, ali ono najbitnije se dogodilo poslije meča. Kamera i mikrofon su slučajno ostali upaljeni u backstageu gdje su bile Mickie i Alexa. Počele su ogovarati Nia-u. Alexa je rekla kako ju dobro koristi za sebe i da je Nia glupa koliko i velika. Nia je sve to čula i vidjela. Jako ljuta je počela sve razbacivati i razbijati u backstage-u. Alexa i Mickie su u međuvremenu pobjegle. Idući tjedan je Kurt Angle najavio da će se njih dvije sastati u meču za žensku Raw titulu.

Alen Butumović: Čisto sumnjam da će meč biti dobar, ali zato su barem ovdje imali priču i meni se svidjela. Alexa je pokazala da nikada nije bila istinska prijateljica i da je to svo ovo vrijeme uspjela prikriti, ali na kraju se sve saznalo. Dobro su to odradili. Meč bi u najveću ruku trebao biti solidan, premda bih volio da me iznenade, ali neću biti razočaran ako ne. Mislim da Nia ovdje osvaja titulu, što bi bila i solidna odluka jer Alexa već dosta drži pojas i treba malo promijeniti prvaka. Nia se čini kao solidan odabir sad kada Asuke potencijalno neće biti ondje.

Filip Stanković: Ove dvije cure ne mogu pružiti neki spektakl od meča kao Asuka i Charlotte, ali vjerujem da ćemo dobiti jedan solidan meč. Priča je dobra. Nia vjerojatno uzima titulu jer je Alexa već jako dugo prvak i nisu baš najbolje bookirali taj njen reign, ona je tu najmanje kriva. Nadam se da će Alexa u nedjelju svojom izvedbom utišati malo kritičare kojih ima dosta.

Vedran Karlić: Ja bih ovo bookirao kratko i jasno, pokazao bih Jax dominantnom. Nisam siguran želim li gledati dugačak meč, nekada je manje zapravi više. Priča je bila solidna, i nadam se kako imamo novu prvakinju

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 34 preview – Alexa Bliss vs Nia Jax"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*