WrestleMania 34 preview – AJ Styles vs Shinsuke Nakamura

Tijekom 2017. godine Nakamura je imao dvije prilike osvojiti WWE titulu, ali ga je u oba meč porazio Jinder Mahal. No, Nakamura je odlučio zaraditi još jednu priliku pa je sudjelovao u ovogodišnjem Royal Rumble meču i osvojio ga, što je otprilike značilo da će se dream meč između Stylesa i Nakamure napokon dogoditi u WWE-u. No, to nije bilo sigurno jer je Styles prvo morao proći Fastlane, a onda ga je čekao 6-Pack Challenge meč. No, preživio ga je, a tek tada je postalo sigurno kako će ići na Nakamuru na WrestleManiji. Styles i Nakamura su u prijateljskim odnosima cijelo ovo vrijeme i tijekom zadnjih mjeseci mnogo su puta jedan drugom čuvali leđa i spašavali se od neprijatelja. U zadnjih nekoliko tjedana, Nakamura je ipak malo iskrivio taj odnos govoreći Stylesu kako će ga pobijediti na WrestleManiji jer Styles sve ovo doživaljvala vrlo emocionalno, dok Nakamura na sve ostaje hladan. A kako će se sve to odraziti na njihov meč i hoće li Nakamura još jednom biti bolji čovjek od Stylesa kao što je bio i na Wrestle Kingdomu prije dvije godine, ostaje vidjeti.

Alen Butumović: Build sam po sebi nije baš nešto, ali je ovaj meč po defaultu interesantan i mislim da ga svi čekaju. Ako se bude sve poklopilo kako treba, mislim da nas čeka jedan izuzetno sjajan meč, a Nakamura ima priliku odraditi najbolji meč u WWE-u još od okršaja sa Zaynom u NXT-u. Stvarno se nadam da će ovaj meč opravdati toliki hype koji je stvoren ne samo u ovih nekoliko tjedana, nego u ovih nekoliko godina otkako su obojica u WWE-u. Što se tiče rezultata, mislim da će Nakamura ovo uzeti. Samo šteta što je pretrpio ona dva sramotna poraza od Mahal prošle godine, sad bi taj moment bio još značajniji.

Vedran Karlić: Meč koji je vrlo slabo građen, a ima potencijala biti jedan od najboljih, ne samo na ovoj WM nego i u povijesti. Već su nam jednom u NJPW danima pokazali što i koliko mogu, i to mjesec dana prije nego su napustili kompaniju kako bi došli u WWE. Samo im dajte da pokažu što mogu u ringu, ne van njega, ne nekim govorima, dajte im meč. Osim toga, mislim kako je vrijeme da Nakamura ugrabi pojas, makar to značilo još jedan WM poraz za Stylesa.

Emir Ahmethodžić: Slabo su gradili ovaj match. Što je jako bezveze, obzirom da im je ovaj match u planu od juna, ali izgleda da su skontali kako je match sam po sebi dovoljan da prikupi pažnju, pa se oko njega ne treba ni truditi. Klasična lijenost na djelu. Ali to na stranu, ovaj match će biti jako interesantan. Velika su očekivanja, tako da bi eventualni podbačaj njih dvojice mogao da ubije atmosferu na stadionu, što bi ugrozilo ostatak showa. Nadam se da će imati match na razini njihovog WrestleKingdom matcha. Dosta toga ovisi o njima večeras. Pobijednik bi mogao da bude Nakamura, mada me ne bi iznenadilo i kada bi Styles retainao.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 34 preview – AJ Styles vs Shinsuke Nakamura"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*