WrestleMania 33 preview – Undertaker vs Roman Reigns

Nakon Fastlanea, Braun Strowan je prozvao Reignsa van, ali je Undertaker izašao umjesto njega. To je zbunilo Reignsa koji je onda izašao van i rekao kako ovo više nije Undertakerovo mjesto nego njegovo. No, Undertaker mu je onda udijelio Chokeslam, a kasnije je najavljeno kako će se njih dvojica boriti na WrestleManiji. Konkretne priče tu i nije bio, Undertaker se uvrijedio nakon što je Roman rekao kako je WWE sada njegovo mjesto. Na posljednjem Rawu prije WrestleManije je Undertaker videom pokazao Romanu što ga čeka na WrestleManiji, pritom iskopavši grob upravo za njega.

Alen Butumović: Ne osjećam ovaj feud, nisam zainteresiran za meč i siguran sam kako nije moja krivnja. Ovaj feud je tako generičan, nisu se niti potrudili stvoriti tu neku priču, jednostavno je storyline temljen na jednom Chokeslamu i jednom Spearu. I to je to. Dosadno. Ne vjerujem da će meč biti dobar pogotovo nakon što sam pročitao da Undertaker nije u dobrom stanju. To nije ništa novo, ali će imati mnogo efekta na kvalitetu meča, pogotovo kada je u ringu s nekim poput Reignsa. Bit će zanimljivo vidjeti kome će dati pobjedu i kako će to odraditi. Prilično sam siguran kako će Reigns pobijediti meč, ali u ovim okolnostima, to će imati samo negativnog efekta na njegovu karijeru. Čovjek je pozitivac, a fanovima se nimalo neće svidjeti kada pobijedi Undertakera. Jedino bi heel turn mogao spasiti cijelu ovu situaciju. No, poznavajući WWE, oni će pokušati u meču učiniti Reignsa herojem, a rezultat će zapravo biti suprotan.

Emir Ahmethodžić: Priča je jako siromašna. Reigns vs Taker bi trebao da bude zvučan Mania match, ali nema nikakvog posebnog builda. Reigns je rekao da je ovo njegovo dvorište, a Taker da je njegovo, i Mania match je sređen, sa samo još par staredowna. Drebalo se malo bolje to uraditi. Mada, izuzev slabe priče, zadnji segment koji su imali mi je bio prilično dobar. Nadam se da će Reigns uspijeti izvući iz Takera neki solidan match, ali ne vjerujem Undertaker je već dosta star, teško se kreće u ringu, i mnogo bolji hrvači od Reignsa bi se namučili da izvedu dovoljno dobar match. Reigns heel turn može spasiti sve zapravo. Neka vara kako bi pobijedio, i skupit će najviše heata te večeri. Neka iskoriste te booove kada ih već dobija.

Filip Stanković: Prvi put nakon dugo vremena nisam zainteresiran za Undertakerov meč. Ima više čimbenika toga. Jedan čimbenik je njegov protivnik. Strah je me je da Roman Reigns neće završiti Undertakerovu karijeru. Strah je me je koliko će biti zvižduka za vrijeme ovoga meča. Strah me je kako će publika reagirati ako Reigns pobjedi. Drugi čimbenik je loša priča. Odnosno, ovdje uopće nije bilo skoro nikakve priče. Sve mi je djelovalo jako nasumično. Ono što se desilo na posljednjem Rawu mi se jedino svidjelo. Bit će zanimljivo vidjeti u kakvom je fizičkom stanju Undertaker. Jel može da izdrži u malo dužem meču. Također će biti zanimljivo vidjeti ga kako će se snaći u običnom meču. Pobjeda može otići u oba smjera. Svi znamo kako WWE gleda na Reignsa pa tako mislim da je on ovdje bliži pobjedi.

Vedran Karlić: Priča je prilično nasumična, razloga skoro pa i nema, no uz sve to, napravili su nešto. Što je to nešto, nisam potpuno siguran, samo znam da postoji neki interes za meč. Hoće li meč biti vrhunski? Vrlo teško, Undertaker nije imao sjajan meč na WM zadnje dvije godine – neki će kazati i dulje. Činjenice su jednostavne, godine čine svoje. I to prihvaćam, premda mi nije drago što je protiv njega upravo Roman Reigns koji je po meni trebao imati nekoga aktivnog kako bi napravio sjajan meč, pošto znam da može. I tu je ono najveće pitanje. Što točno napraviti u ovom meču. Po meni je najbolja odluka završetak u kojem Roman dobiva i postaje negativac. Tri godine su probali sve i svašta, osim da ima tu ulogu, ionako dobiva negativne reakcije, probajte to. Ima smisla i može ispasti sjajno. Najgori scenarij je onaj u kojem Undertaker čisto dobiva. To je nešto što se nikako ne smije dogoditi.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 33 preview – Undertaker vs Roman Reigns"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*