WrestleMania 33 preview – John Cena & Nikki Bella vs The Miz & Maryse

Tijekom Battle Royala kojim se trebao odrediti izazivač za WWE titulu, Cena je eliminirao Miza iz meča, no Miz to nije mogao podnijeti te je ušao u ring i izbacio Cenu. Sljedeći tjedan na SmackDownu, dok su Natalya i Nikki Bella imale Falls Count Anywhere meč, tijekom njihove borbe po backstageu Natalya je Nikki gurnula u Maryse koja se igrom slučaja našla na krivom mjestu u krivo vrijeme. Maryse je shvatila da ju je Nikki namjerno napala pa joj je ova odlučila vratiti te se tijekom meča pojavila na rampi i napala Nikki te ju koštala meča. Ovo je sve povećalo nesuglasice između dva ljubavna para. Miz je pozvao Cenu na Miz TV, a onda su on i Maryse ismijavali i parodirali Cenin stil života te činjenicu kako još uvijek ne želi oženiti Nikki, pritom čak snimivši parodiju ‘Total Bellas’ showa u kojem su ismijali vezu između Nikki i Cene. Daniel Bryan je zbog toga najavio kako ćemo vidjeti ova dva tima u tag meču na WrestleManiji. Bit će ovo prvi meč za Maryse u WWE-u nakon 6 godina.

Alen Butumović: Nikada neću moći dovoljno nahvaliti ovaj feud. Miz i Maryse su naprosto genijalni, oni segmenti gdje su radili parodiju Total Bellas showa je bilo nešto najbolje ikada. Jako sam zainteresiran za meč, iako sam prilično siguran da ovo neće biti Bog zna kakve kvalitete, ali će biti zabavno i to je ono što je najvažnije u ovom meču. Glasine kruže kako bi Cena mogao zaprositi Nikki nakon meča (bit će to takav emocionalan trenutak, jedva čekam ako se dogodi), stoga nekako pretpostavljam da će oni i pobijediti. Iako je Miz definitivno zaslužio pobjedu na WM svojim genijalnim radom na SmackDownu prethodnih godinu dana.

Filip Stanković: Mnogi kritike stižu na to što će se ovaj meč dogoditi, ja se ne slažem ni malo. Ovo je prekrasno građeno. Miz i Cena su fantastični na mikrofonu i uživao sam u svakom njihovoh promou. Nikki i Marsye su također bili dobar dodatak u feudu. Posebno Marsye koja je odlično skinula Nikki u onaj parodiji Total Bellas showa. Također, usput pohvaljujem cijelu tu parodiju. Ovaj meč može otići u dva smjera. Ako je Cena odlučio da će zaprositi Nikki na WM onda će oni vjerojatno pobjediti, a ako nije onda bi volio da Miz odnese tu pobjedu, to jest da pinuje Cenu. Dobio bi strašno puno kredibiliteta na tome.

Emir Ahmethodžić: S obzirom da je gužva na cardu i ovako, možda je i bolje što su napravili ovaj mixed tag. Rivalitet je i dalje relevantan, stavio je i Cenu i Miza na card. Gradnja je bila prilično dobra sa Mizove i Maryseine strane, pogotovo Miz u zadnjoj parodiji na Total Bellas na samom kraju kada se uozbiljio. Ono je jako dobro bilo. Smeta me samo što Cena i Nikki u potpunosti iskrivljuju ono što su im Miz i Maryse rekli. Maryse je spomenula kako je Nikki držala od WWEa kako bi ona mogla da potpiše sa boljim ugovorom i pravom na reality show koji je inače bio planiran za Maryse, a Nikkin odgovor je bio kako to nije istina, jer da jeste, Maryse ne bi stajala u WWE ringu trenutno. Naravno da bi, jer po njenoj priči si je držala dalje dovoljno dugo da to unovčiš. I onda je Cena rekao kako je Maryse bila nebitna prije i kako ništa nije napravila, što je isto apsolutno netačno. Maryse je bila najduža Divas prvakinja u svom vremenu, dok AJ Lee nije prešla taj rekord. Najgore od svega jeste što Miz i Maryse nisu imali priliku za repliku na ove greške, jer se iskrivljuju činjenice kako bi odgovarale priči koju izlažu Cena i Nikki. Kvari mi feud to, a pogotovo kada znam da Nikki i Cena uzimaju pobjedu zasigurno u ovom matchu. Očekujem još i da će Cena zaprositi Nikki nakon matcha, što će biti super momenat za njih.

Vedran Karlić: Kada je prije par mjeseci krenula glasina o ovome meču kazao sam kako bi moglo biti odlično. Tjedni su prolazili, program je bio odličan i moj interes za mečom je samo rastao. Jeste, bilo je Cena stvari koje smo gledali stotinu i jedan put, govore koje smo čuli toliko puta. Hoće li meč biti dobar? Nisam se spreman kladiti u to, no više se ljudi pitaju hoće li Cena postaviti pitanje i zaprositi Nikki. Ja se nadam da hoće, ali nakon poraza. Da će pokazati kako je voli usprkos svemu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WrestleMania 33 preview – John Cena & Nikki Bella vs The Miz & Maryse"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*