WrestleMania 33 preview – Goldberg vs Brock Lesnar

Brock Lesnar i Goldberg su imali meč još na Survivor Seriesu prošle godine gdje je Goldberg za minutu i četrdeset sekundi pobijedio Lesnara. Na Royal Rumbleu u istoimenom meču je Lesnar tražio osvetu protiv Goldberga, ali ga je Goldberg i ondje iznenadio i izbacio iz meča. Lesnar ga je onda odlučio izazvati na jedan finalni meč u kojem će odrediti definitivnog pobjednika, a s obzirom da je Goldberg u međuvremenu osvojio Universal titulu, ovaj meč će biti za taj pojas.

Alen Butumović: Postoji neka mala šansa da ovo bude solidan meč, ali postoji i dobra šansa da ovo bude ili čista 15-minutna dosada ili još jedan squash meč. Ne znam što je gore od te dvije opcije. Ako sudim po onome što sam vidio od Goldberga otkako se vratio, ne mogu biti zainteresiran za ovaj meč jer je ostavio dojam da ne može puno toga pružiti u ringu. No, tko zna, možda ovo ipak ne bude tako loše. Iako ne želim da ovo bude main event showa. Jednostavno ne. Nisam još uvijek prešao preko toga što se dva part timera bore za glavnu titulu branda na WrestleManiji, ali me nije to iznenadilo jer WWE to radi. A WWE isto tako stavlja part timere u main event. Tako da neću biti iznenađen ako ovaj meč dobije to mjesto. Lesnar će vjerojatno osvojiti ovo.

Filip Stanković: Priča je dosta loša. Goldberg je prvak i u razdoblju zvanom Road to Wrestlemania je bio na dva od moguća četiri Rawa otkako je prvak. Pa zašto se nije pojavljivao na sva četiri ako je prvak i ako je važno razdoblje. To vjerujem ne ćemo nikada doznati. Lesnar se pojavljivao, ali bolje da nije. Samo smo slušali Heymanov standardni promo, a kad bi se njih dvojica susreli na rawu, Lesnar bi mu jedan put udario F-5, a drugi put bi mu Goldberg vratio sa Spearom. I to je to. Sad još uzmimo činjenicu da Goldberg nije pokazao da može izdržati duže od 2 minute u ringu, da ne znam ništa drugo osim Jackhammera i Speara i da ima 50 godina. Nije ni Lesnar ništa bolji. Ne sjećam se njegov zadnjeg dobrog meča, a on može. Ne znam u čemu je problem kod njega. Lijen je previše. Očekujem ovdje kratak meč i pobjedu Lesnara. Smijem li očekivati Balora ovdje nakon meča?

Vedran Karlić: Lesnar dobiva meč, titulu i ogroman ček. Goldberg dobiva ček, a publika (vrlo vjerojatno) kratak meč. Žao mi je, al nemam interesa za ovo.

 

Be the first to comment on "WrestleMania 33 preview – Goldberg vs Brock Lesnar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*