WrestleMania 33 preview – Dean Ambrose vs Baron Corbin

Corbin i Ambrose su krenuli imati nesuglasice tijekom Battle Royala kada je Ambrose eliminirao Corbina, ali ga je Corbin nakon meča izvadio iz ringa i dao mu End of Days na pod. Nesuglasice su se nastavile i tijekom Elimination Chamber meča kada je Ambrose eliminirao Corbina, ali mu je Corbin nakon toga udijelio batine i pomogao ostalima da ga eliminiraju iz meča. Ambrose je zatim krenuo prozivati Corbina, no Corbin se nije odazivao na to sve dok Ambrose ga nije krenuo tražiti po backstageu. No, tada ga je Corbin dočekao i napao, a onda mu pritisnuo tijelo viljuškama viljuškara. Ambrose nakon toga nismo vidjeli dva tjedna, a Corbin je u međuvremenu izazvao Ambrosea na meč. Ambrose se nakon dva tjedna vratio i prihvatio izazov za WrestleManiju gdje će staviti IC titulu na liniju.

Alen Butumović: Svidjelo mi se kako su odradili ovaj feud i kako su u njega unijeli taj faktor brutalnosti i baš zato bi stipulacija ovom meču bila jako prigodna, no u ovom trenutku je još nisu dodali. Usprkos tome, vjerujem kako će odraditi jedan zanimljiv meč. Corbin se izrazito popravio otkako je prošle godine dospio na main roster i ovo će biti jedna velika prilika za njega da se pokaže fanovima na velikom stageu. Mislim kako će mu dati i pobjedu ovdje, s čim ja nemam apsolutno nikakvih problema jer me u zadnje vrijeme jako impresionira te ne bih imao ništa protiv da on drži titulu neko vrijeme. Iako bi se ovaj feud vrlo lagano mogao nastaviti još kojih mjesec dana nakon WM, s čim ne bih imao apsolutno nikakvih problema, tako da ćemo u nekom trenutku sasvim sigurno dobiti meč sa stipulacijom. A možda ga i najave do prekosutra, iako bi to iz mog pogleda bio propust jer su to trebali najaviti na showu.

Filip Stanković: Sve je dobro odrađeno jedino su još trebali dodati stipulaciju. No Holds Barred po mogućnosti. Miz je titulu podigao na skoro najveći nivo. Poslije njega je došao Ambrose čija je vladavina još kratka, ali čim ju on drži to joj daje još više na značaju. Ovaj meč bi trebao biti potvrda sve onoga dobrog što se dešavalo vezena za titulu. Između njih dvojice očekujem dobar meč, unatoč tome što vjerojatno neće biti stipulacije. Kruže glasine da bi ovo moglo na Kickoff. Nikako se to ne smije dogoditi. Mislim da bi mogla pobjeda ovdje otići na stranu Corbina da i on dobije svoj trenutak na WrestleManiji.

Emir Ahmethodžić: Mislim da su mogli malo više vremena posvetiti buildu rivaliteta između ove dvojice. Mogli smo vidjeti neke ekstra brawlove do Manije, gdje bi se suočili u Falls Count Anywhere matchu po ulicama Orlanda. Što da ne? Ovo bi bila odlična promocija za WrestleManiju. Bila bi poruka svima onima koji nisu na Maniji “gledajte ovu ludu tuču ove dvojice, vidite šta propuštate u Citrus Bowlu”. Nažalost, bit će samo singles match, ali svejedno vjerujem da bi mgao biti dobar. Nadam se samo da ga neće pomjeriti na preshow zbog manjka vremena. Očekujem pobjedu Corbina, i njegovu laganu tranziciju u malo ozbiljnije vode. IC titula bi svakako pomogla tome.

Vedran Karlić: Ovom meču treba stipulacija koju je Ambrose imao prošle godine (koja je bila sve samo ne to) kako bi ovaj meč dobio na dodatnom značenju. Priča je napravljena da su spreman jedan drugoga premlatiti na mrtvo ime i ako krenu sa standardnim hrvanjem bit ću jako razočaran. Ipak, bez obzira na sve, očekujem nešto dobro za titulu koju je The Miz podigao na višu razinu. Nekako mi se čini da je ovo prvoi veliki trenutak za Corbina. Ne, pobjeda na prošlogodišnjem ATG turniru to nije bila.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "WrestleMania 33 preview – Dean Ambrose vs Baron Corbin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*