WrestleMania 33 preview – Chris Jericho vs Kevin Owens

Chris Jericho i Kevin Owens mjesecima su bili najbolji prijatelji. Njihovo prijateljstvo započelo je još prije SummerSlama prošle godine kada su postali tim. Nedugo zatim je Kevin Owens postao Universal prvak, a Chris Jericho je bio njegova desna ruka – uvijek mu je pomagao i uvijek bi našao način kako se uplesti u bilo koji meč i pomoći svom najboljem prijatelju da pobijedi i zadrži pojas. Chris Jericho je razvio i svoju listu na koju je zapisivao ljude koji bi mu išli na živce. Jericho i Owens su čak zajedno uzeli Reignsu US titulu, a na kraju je ta titula pripala Jerichu. No, kako je vrijeme odmicalo, Jerichovo ponašanje je krenulo malo živcirati Owensa koji nije više uživao u njihovom prijateljstvu kao nekada i to je bilo vidljivo na njegovim izrazima lica. I tada se dogodio ‘Festival of friendship’ segment na Rawu gdje je Jericho kupio Owensu razne poklone kao znak prijateljstva. No, tada je Owens napao Jericha i poslao ga na odmor od nekoliko tjedana. Rekao je kako je osjećao da Jericho samo želi njegovu titulu i kako mu nikada nije bilo do prijateljstva nego je sve to bio plan. Ipak, tijekom Owensovog meča protiv Goldberga za Universal titulu na Fastlaneu, Jericho je napravio svoj povratak i koštao Owensa titule te mu se tako na neki način osvetio. Owens je naravno bio bijesan zbog toga, a Jericho je htio meč protiv njega na WM. Owens je to prihvatio uz jedan uvjet a to je da Jericho stavi svoju US titulu na liniju u tom meču. Jericho je na kraju taj uvjet prihvatio te ćemo zbog toga na WrestleManiji vidjeti borbu dva bivša najbolja prijatelja, a sada dva najveća neprijatelja.

Alen Butumović: Owens i Jericho mjesecima su bile jedine svjetle točke Rawa i naravno da sam zainteresiran za ovaj meč. Priču su odradili sjajno, Owensov turn je bio odličan. Isto tako mi je drago da US titula, nakon nekoliko mjeseci katastrofalnog bookinga, napokon dobiva malo više pažnje. Vjerujem kako ćemo dobiti dobar meč te kako će Owens na kraju izaći kao pobjednik, a Jericho će onda malo na taj dugo očekivani odmor.

Filip Stanković: Jedna od boljih stvari na Rawu je priča između ove dvojice. Bili su dugo najbolji prijatelji i glavne točeke na Rawu. Bilo je puno trenutaka kada su smarali i bili užasno dosadni jer su iz tjedan u tjedan radili jedno te isto. Njihov raspad se dogodio u najbolji trenutak. U vrijeme kad nitko nije očekivao i bilo je odlično odrađeno. Poznavajući njih dvojicu vjerujem da će pružiti vrlo dobar meč. Smeta mi jedino što je pobjednik predvidljiv. Jerichova pobjeda bi bila najveće iznenađenje showa. Tako da 95% je sigurno da Owens odnosi pobjedu. Njemu će to više koristiti u budućnosti.

Emir Ahmethodžić: Ovaj rivalitet je zaslužio Universal titulu. Najbolji rivalitet na Rawu trenutno, i šteta je što je nagrada mogla biti mnogo veća nego što jeste, ali šta je tu je. Dobro je i za US titulu što će dobiti rivalitet koji bi je mogao dići na malo viši nivo, nakon što je apsolutno zanemarena već nešto više od godinu dana. Očekujem da Owens uzme titulu na Maniji i da Jericha pošalje na turneju sa Fozzyem. I ovako je Jericho bio tu neočekivanih 14 mjeseci, tako da mislim da mu se bliži vrijeme za odmor.

Vedran Karlić: Nakon groznog bookiranja, nekih jako upitnih odluka dobili smo jedan od najboljih trenutaka godine – kada je Jericho shvatio da ga je Owens izdao. Trenutak koji će ostati u pamćenju. I to je bilo dovoljno da imamo ovaj meč koji ima jako puno potencijala biti vrlo dobar. Owens po meni ovo dobiva i šalje Jericha na odmor.

 

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "WrestleMania 33 preview – Chris Jericho vs Kevin Owens"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*