WrestleMania 33 preview – Bayley vs Charlotte vs Sasha Banks vs Nia Jax

Bayley je nekoliko tjedana prije Fastlanea osvojila svoju prvu titulu na main rosteru. Uspješno je zadržala titulu na Fastlaneu pobijedivši Charlotte i tako joj prekinuvši njen niz pobjeda na PPV-u. No, zatim je najavljeno kako će Bayley braniti titulu protiv Charlotte i Sashe Banks na WM u Triple Threat meču. Ipak, jer je Nia Jax pobijedila Bayley na Rawu u jedan na jedan meču, odlučili su i njoj dati priliku te ju ubacili u ovaj meč koji je na kraju postao 4-way eliminacijski meč.

Alen Butumović: Sad gledajte koliko bi recimo bilo dobro da Bayley još nije osvojila titulu na nebitnoj Raw epizodi ili da Sasha do sada nije imala čak tri kratka i nepotrebna reigna, koliko bi bilo dobro da je jedna od njih ovdje u ovom meču na WrestleManiji ostvarila tu pobjedu svoje karijere što bi bio fantastičan trenutak. Sada ako Sasha uzme titulu, bit će to mnogo manje magičan trenutak. Ako Bayley zadrži, to neće biti toliko dobar trenutak kao kada bi je osvojila. Ljudi su se nagledali Charlotte s titulom i mislim da nitko ne želi ovdje vidjeti nju kao pobjednicu. Nia Jax je pak još zelena i iskreno ne bih volio da ovdje uzme titulu, iako me sve nekako navodi na to. Ne znam, na kraju je najbolja opcija ta da Bayley zadrži pojas.

Filip Stanković: Već duže vrijeme situacija oko ženske divizije na Rawu nije baš bajna. Bilo je dosta loših odluka. Prvo je Bayley uzela pojas na Raw epizodi gdje nije dobila skoro nikakve reakcije, a to njeno prvo osvajanje titule na main showu je trebalo biti nešto posebno. Onda je na Fastlaneu srušen streak od Charlotte na potpuno glup način. Zašto ste gradili taj streak kad ste ga tako glupo srušili. Zbog njega je Sasha Banks najviše nastradala. Priča nije baš nešto ispričana, usudio bi se reći i da je dosta loša. Najavljeno je da će ovo biti eliminacijski meč. Ne vjerujem da će ovo puno poboljšati kvalitetu meča. Bolje da su stipulaciju dali nekom drugom meču na cardu. Ima ih dosta kojima je potrebna. Za pobjednika nisam siguran tko bi mogao biti. Vjerojatno Bayley ili Charlotte.  Njihovo osvajanje neće biti nešto posebno zapamćeno jer smo to vidjeli već u prošlosti. Možda bi bilo da neko iz sjene pobjedi poput Sashe, ali ne vjerujem jer kruže glasine da bi mogla napraviti heel turn nakon meča.

Emir Ahmethodžić: Priča u ovom matchu je dosta slaba. Shvatam šta su željeli ispričati, ali su to uradili na jako siromašan način. Bayley i Sasha su predstavljene kao totalni heelovi u ovoj situaciji, a Charlotte kao ultra face, međutim ipak je obrnuto? Prešli su svaku mjeru na Fastlaneu kada su Bayley i Sasha zajedno tukle Charlotte pred očima sudije, koji ih nije diskvalifikovao. Kako? Zašto? Ima li zdravog razuma?? S druge strane, Nia Jax je dodana tu, samo zato što inače ne bi bila na showu. Ne sviđa mi se build uopće, ali šta je tu je. Mislim da bi sam match mogao biti prilično dobar ako dobije dovoljno dobru minutažu. I ako Nia ne dobije preduge control segmente. Mislim da Bayley retaina ovo, kako bi namjestili Sashin heel turn na Rawu sutri dan, i krenuli sa Charlotte vs Nia Jax feudom.

Vedran Karlić: Joj. Nemam ideje što očekivati, mogli bi imati sjajan meč, a mogli bi imati i loš. Sashu i Charlotte smo gledali preko pola godine u (meni) prilično lošem programu koji je imao dosta dobrih mečeva. Bayley potpuno nema karaktera, a niti momentuma kao prvak, užasno je bookirana. A Nia Jax je… pa… Nia Jax. I uz sve loše, opet možemo imati sjajan meč. Onaj na prošlogodišnjoj WM me je zanimao, ovaj, ne baš.

 

Be the first to comment on "WrestleMania 33 preview – Bayley vs Charlotte vs Sasha Banks vs Nia Jax"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*