WrestleMania 32 recenzija

Iza nas je najveći događaj godine, WrestleMania 32. Iza nas je sveukupno sedam sati hrvanja, pet sati glavnog događaja, dva sata Kickoffa. Naša će recenzija ići od meča kojim je završila večer prema onima s kojima je počela – zbog toga će ovo biti jedna dugačka recnezija. Zbog toga, molim vas za malo strpljenja, i da, bit će spojlera.

Triple H vs Roman Reigns WM32

Triple H vs Roman Reigns

Alen Butumović: Moram istaknuti izvanredan ulazak Triple Ha. Stephanie je izgleda strašno u onome outfitu, ali doslovno strašno. Reigns je očekivano dočekan uz masovne negativne reakcije. Meč zaista nije bio ništa posebno, pokušali su tu unijeti dramu s Low Blowom, brawlom pokraj ringa i onim Spearom kroz ogradu. I iako je bilo dobrih trenutaka u meču, nije mi ovo dobro sjelo. Ne znam zašto im nisu dali tu No DQ stipulaciju pa kad već nismo vidjeli uplitanja u Shane/Taker meču, zašto ne bismo mogli vidjeti ovdje. Reigns je osvojio titulu na kraju i to na najnormalniji način. Naravno i to je dočekano velikim negativnim reakcijama i ja zaista ne znam što je sljedeće za toga momka te kako će njegova vladavina s WWE titulom ići. Žao mi je Reignsa, ali ovo nije bila njegova noć i iako je osvojio tu WWE titulu na najvećem wrestling showu ikada, reakcija publike nije bila bajna a i ne vjerujem da će biti u nastavku.

Vedran Karlić: Nakon preko šest sati hrvanja vidjeli smo meč u kojem se nije ništa dogodilo osim što je ‘naš pozitivac’ prebio ženu. Bio mi je to dosadan meč koji je pokazao ono što su mnogi već govorili, Roadblock meč protiv u kojem je bio Ambrose bio bi bolji meč nego ovaj kojeg smo mi imali. Osim toga, čuo sam i očekivanu salvu zvižduka.

Emir Ahmethodžić: Promo je bio sjajan. Obojica su imali jako dobar entrance. Match je izgledao prilično solidan, ali smetale su neke stvari. Prvo, Romana Reignsa preziru i booali su ga tokom cijelog matcha. Odbacili su match prije nego je uopće počeo. Drugo, kvaliteta nije bila dovoljno dobra za main event. Stipulacija je morala leći kako bi imali šanse, ali nije. Treće, show je trajao sat vremena predugo. Rock i Cena segment je bio toliko bitan da je zbog njih main event dobio 40-50 minuta više nego što je bilo predviđeno. To je 7 sati Wrestlemanije koju sam ja lično odgledao od –do rano ujutru pred polazak na fakultet. 7 sati je skoro trećina jednog cijelog dana. Umor je učinio svoje ne samo za mene, već i za fanove u areni. Četvrto, Reigns je bookiran kao klasični Cena tip babyfacea kroz match. Toliko toga je bilo loše, da sama kvaliteta matcha nije više bila bitna. Ono što sam uspio vidjeti, nije bilo loše uopće, ali jednostavno me nije bilo briga. Reigns je morao postati prvak, clean, bez ikakvih twistova, i to je bilo jasno. Na kraju svega, kad se sve sabere i oduzme, grozno.

457_WM32_04032016cm6201--4612026947b93e357d65a50165c3ac19

The Rock segment

Alen Butumović: Po meni, cijeli ovaj segment je bio prilično odličan. The Rock je imao prilično nebitan promo i oduzeo je dosta vremena dok je ušao u ring, no jednom kada su Wyatti došli, postalo je mnogo bolje. Dosta mi se svidjela njihova konfrontacija i Wyatt je bio dobar ovdje. Definitivno nisam očekivao Rocka da hrva ovdje, ali hrvao je samo šest sekundi tako da se to ne broji. Povratak Cena kako bi spasio Rocka je po meni bilo izvanredno odrađeno, čak sam se i uzbudio i nasmiješio kad se on pojavio. Sve u svemu, iako mi je žao Wyatta, ovo je bilo skroz zabavno.

Vedran Karlić: Dno dna. Rock je prvo deset minuta radio ništa, onda je najavio kako je oboren rekord u gledanosti, došao je Bray Wyatt i dvorana je izgledala prekrasno – ovo je pokazatelj kako je on ljudima i dalje drag. A onda ga je Rock pokopao, no to nije bilo dosta, došao je i John Cena kako bi ga i on pokopao. Rock ne treba biti over, nije tu svaki tjedan, Bray Wyattu bi njegova pomoć dobro došla i činilo mi se da ide u tom smjeru. Rezultat ovoga je to što čak ni ja, koji sam se trudio vjerovati i kojemu je on drag, ne može podržati ovakvog Bray Wyatta. Čovjek koji može biti najbolji negativac u kompaniji mora izvoditi ovakva sranja, mora gubiti od svih protiv kojih se bore. Gotovo je.

Emir Ahmethodžić: Rock je izvršio teroristički napad u Dallasu sa bacačem plamena. Onda je deset minuta potrošio dok je najavio da na stadionu ima 101.000 ljudi. Moglo je to i brže. Wyatti su ga prekinuli potpuno nasumično i držali su promo, a zatim ih je Rock izvrijeđao. Rock je na kraju izazvao Rowana na match, i da, Rock je imao match sa Erickom Rowanom na Wrestlemaniji i pobijedio je za šest sekundi. Ovo je toliko loše da postaje dobro. Cena se vratio.. epski. Cena i Rock su zgazili Wyatte i sada su i zvanično najveći jobberi na rosteru. Bespotreban segment, bespotreno dugo i uz sve to je bilo preglupo

un8cMeX

André the Giant Memorial Battle Royal

Alen Butumović: Ovo zaista neću puno komentirati. Meč je bio ništa. Nemam ništa protiv Shaqa, ali što će on u ovome meču? I drago mi je da je Corbin pobijedio, tome se definitivno nisam nadao, no sam meč je bio prilično loš. Najlošiji Andre The Giant Battle Royal do sada. Ali bilo je za očekivati jer nije bilo skoro niti jednog baš dobrog hrvača unutra. Označuje li ovo debi Corbina na glavnom rosteru, vidjet ćemo. Bravo za Corbina, trenutak njegove karijere!

Vedran Karlić: Ovo je bilo grozno. Ne želim gledati košarkaše u ovakvom meču, a niti DDPa. Od svih koji su bili u ringu bilo je teško naći dobar izbor za pobjednika. Baron Corbin nije dobar izbor, ali je bolji od svih ostalih. Nadam se kako će mu to nekako pomoći.

Emir Ahmethodžić: Kako je ovo užasno bilo. Baron Corbin je bio debitant ovdje i komentatori ga nisu spominjali dobrih pet minuta. Nije entrance dobio uopće. Umjesto njega, dobili su Big Show, Kane, Mark Henry, DDP i…Shaqeal O’Neal. Ok, ovo je sada komično. Stvarno teško za povjerovati. Hrpa dosadnih dijelova i na kraju su ostali Corbin i Kane sami. Mislim da je publika tek tu skontala da je Corbin u matchu. Tužno. Barem je na kraju i dobio. Bit će mu to korisno pri debiju svakako. Mislim da je trebao još par mjeseci da se razvije u NXTu, ali ok, i ovako je dosta napredovao.

Shane McMahon vs The Undertaker WM32

Shane McMahon vs The Undertaker

Alen Butumović: Ovo je bilo otprilike 10 minuta predugo. Meč je trajao pola sata i bio je jako, jako spor što je poprilično odmoglo meču. No, dobri potezi i lijepo odrađena priča su nadomjestili to. Meč se naglo popravio jednom kada su izašli iz kaveza i onda onaj jedan odličan bump kroz komentatorski stol. No, što je onda uslijedilo je bilo zaista nevjerojatno. Shane je skočio s tko zna koliko metara visokog kaveza na komentatorski stol i pritom se Taker izmakao što je bilo još brutalnije. Stvarno nisam mogao vjerovati da je Shane u tim godinama pristao na takav ludi bump i zaista sam se zabrinuo za njega kada je skočio. Na sreću, nije se ništa dogodilo. Undertaker je uzeo pobjedu, što sam nekako i očekivao. Sada ćemo vidjeti što će biti sa Shaneom i hoćemo li ga vidjeti uopće u bližoj budućnosti u WWEu.

Vedran Karlić: Pola satni meč mi je dobrim dijelom izgledao sporo i dosadno. Problem je bio što mi Taker i Shane nisu izgledali umorni nakon par poteza, nego stari – bilo je to teško prožvakati u meču. Drugi problem meča je taj što smo čitavi meč čekali jedan jedini trenutak, koji je bio apsolutno fantastičan, ali jedan trenutak ne čini meč.

Emir Ahmethodžić: Razočaran sam. Znao sam ja da teško mogu njih dvojica da naprave neki spektakl, ali je moralo biti overbookinga kako bi spasili match. Pogotovo ako će taj match trajati pola sata. Večina tih pola sata je bilo dosadno brawlanje po Cellu. Izdvojio bih samo nekoliko trenutaka. Spot gdje su prošli kroz kavez, Chokeslam na stepenice, Last Ride na komentatorski sto i naravno najbolji trenutak ikada, Shaneov skok sa vrha cella kroz sto. To je bio fenomenalan moment i mora se pohvaliti Shanea na hrabrost koju je pokazao. Ovo je gore od onoga što je uradio Mankind. Shane je pao ravno na leđa i to sa daleko veče visine, što je zasigurno mnogo više boljelo. Fantastičan čovjek. Na kraju Taker pobjeđuje sa Tombstoneom i kraj. Zbilja? To je to? Idiotski. Undertaker mora kad tad u penziju. Bilo bi kul da bar imamo osjećaj nekakve promjene nakon Manije, a to bi bio Shaneov dolazak na vlast. Ovo je tužno bilo. Poprilično sam siguran da ovo niej kraj Vince v Shane priče. Još imaju neke stvari da se otkriju sa tim navodnim „lockboxom“ koju je Vince spominjao. Shane bi trebao imati nešto što Vince ne želi da on ima. Neka tajna? Nadam se da neće odbaciti ovu priču sad kad je WM gotov i kad su dobili ono što su htjeli od fanova.

20160308_WM32-keyart_MATCH_charlotteshasha_1920x1080--eb9510721be038b7c73cef69ecd758a0

Sasha Banks vs Charlotte (Ric Flair u pratnij) vs Becky Lynch

Alen Butumović: Kada bih vam rekao da je ženski meč bio najbolji meč na jednoj WrestleManiji, vjerojatno biste rekli da pričam gluposti. No, ovdje se to zaista dogodilo. Moram pohvaliti promjenu izgleda titule, ova izgleda stotinu puta bolja od onog glupog leptira. Drago mi je da su vratili tu WOMEN’S titulu i da ih više ne zovu divama. Ne ponovilo se više. Kao što rekoh, meč je zaista bio sjajan, radile su super stvari i pokazale izvanrednu kemiju jedna s drugom. Onaj Moonsault Charlotte je bio potez meča, predivno nešto. Što se tiče pobjednika, nisam baš htio da Charlotte ostane prvake, htio sam vidjeti novoga prvaka. Ali sada će Sasha i Charlotte vjerojatno nastaviti svoju priču što je u redu. Uglavnom, ovo je bio najbolji meč večeri, vjerovali vi to ili ne. Cure su ukrale show i svaka im čast na tome! Nadam se da WWE sada shvaća koliko one mogu biti dobre kada im se dadne vremena i prostora.

Vedran Karlić: Drugi najbolji meč večeri i pohvala za to što smo se maknuli od Divas titule. Nadam se kako nova titula sada napokon znači odmak od gluposti u ženskom hrvanju koje smo gledali zadnjih godina. Da nije bilo onog groznog kraja bio bi to najbolji meč večeri. Potpuno mi je neshvatljivo kako u triple threat meču Sasha i Becky nisu našle način da Flair ne interferira u meč. Koji je na kraju to i napravio. Osim toga, to nije pomoglo ni njegovoj kćeri koja je mogla čisto dobiti i pokazati da je dobra u ringu, a je. Kao i druge dvije cure koje su nam pružile poslasticu.

Emir Ahmethodžić: Match večeri. Svaka čast djevojkama, jer su pružile najbolji match na Wrestlemaniji u svom debiju na istom. Charlotte je isto imala fantastičan entrance. Sashin je kvario glas one pjevačice. Zaista katastrofalno. Becky jedina nije imala nikakav poseban entrance i nažalost mi je već tu bilo jasno šta oni tačno misle o njoj. Serija pokušaja za pinfall na samom početku su jako dobro izgledali. Izmjene submissioan takođe. Beckyn suicide dive na Flairu je bio sjajan. Odličan trenutak! Charlotte je ipak odnijela highlight matcha sa Moonsaultom sa top ropea van ringa. Drago mi je da pokazuje novijim NXT fanovima da i ona zna nastupati. Sashin frogsplash u počast Eddieu je dobro izgledao. Beckyn suplex sa top ropea isto tako. Nažalost na kraju Charlotte tjera Becky da tapka. Nije toliko zbog pobjede Charlotte, jer iako sam za nju najmanje navijao, zaslužila je da uzme novi pojas, baš kao i ostale. Ali mi je krivo što je Becky ponovno pokupila fall. Djevojka ima potencijala da bude najveća face uz Bayley u diviziji. Ovako su je efikasno izgurali iz title scene i ravno u pakao zvanim „Creative has nothing for you“. Glupost čista.

 

Dean Ambrose vs Brock Lesnar WM32

 

Dean Ambrose vs Brock Lesnar (Paul Heyman u pratnji)

Alen Butumović: Meč od kojeg sam očekivao nekako najviše, no poprilično je razočarao, no ne krivicom Deana ili Lesnara nego činjenicom da su dobili samo 12 minuta da naprave kvalitetan meč. Ono oko čega su gradili ovu priču, bejzbol palica omotana žicom i motorna pila, jedva da su se pojavili u meču i nisu uopće bili korišteni. Hajde razumijem za motorku, ali zašto im nisu dali da koriste tu palicu? Što se tiče samoga meča, bilo je vrlo zabavnih trenutaka i odličnih poteza, Lesnar je udarao dobre suplexe koje je Ambrose isto tako dobro primao. Ambrose je imao nekoliko odličnih povrataka, svidjela mi se ona fora s udarcom u međunožje. I zaista mi je žao što je Lesnar tako lako uzeo pobjedu, Ambrose uopće nije bio prikazan kao netko tko će izdržati sve te batine jer je pao nakon prvog F5a. Ako već nije mogao pobijediti, dajte mu neka se pokaže. Totalno su uništili ovaj meč bookingom.

Vedran Karlić: Potpuno razočaranje. Lesnar trenutno ima mečeve u kojima samo izvodi suplexe. Oružja su se jedva koristila, maksimalno što su se odmaknuli od ringa bilo je pola metra, a kao ovo je bio street fight meč. Osim toga, niti tako slaba minutaža nije pomogla – 12 minuta u događaju od sedam sati. I da, Lesnar ne gubi zato što previše košta.

Emir Ahmethodžić: Najbolji način da opišem ovaj match jeste jednom riječi: fuj. Kao da nisu dovoljno pokopali trenutne zvijezde zadnjim segmentom, ovo je odnijelo sve nagrade zasigurno. Želio sam pravu street fight borbu kao što je Lesnar imao sa Punkom, ali sam u podsvijesti znao da ga neću dobiti. Ali sam bio spreman i da se zadovoljim s tim da Ambrose izgleda jako u teškom porazu. Sa nevjericom sam ispratio match i nisam ni to dobio. Brock Lesnar je zgazio Ambrosea u bukvalnom smislu te riječi. Zgazio ga je. Dominirao ga je 95% matcha, dok je Ambrose imao par udaraca i teasanje sa šipkom, motornom pilom i baseball palicom omotano žicom, ali ih nije iskoristio. Ništa od toga nije iskoristio. Sav hype koji su radili za ovaj match je ispao uzaludan, beskoristan, marketinški trik. Ambrose mu je napravio Dirty Deeds na hrpu stolica, i Lesnar je kick outao. Lesnar je onda napravio jedan F5 na te iste stolice i pobijedio ga je. Nakon 13 minuta. 11 minuta Lesnarove ofanzive koja se sastojala iz German Suplexova i odmora između njih od 45 sekundi. Ovo je bilo očajno. Ja se osjećam prevareno, a mogu tek zamisliti kako je ljudima na stadionu. Volio sam Brocka Lesnara, ali ovakav kakav je sad tj kako ga koriste, što se mene tiče ne mora se ni vraćati. Ja ne vidim potrebu za njim ako će ovako izgledati svaki njegov match i rivalitet.

20160315_WM32-keyart_MATCH_NewDay_LON_1920x1080--716572d60de9dac6f4d7d0b626de49e9

The New Day (Kofi Kingston, Big E and Xavier Woods) vs. The League of Nations (King Barrett, Sheamus, Alberto Del Rio and Rusev)

Alen Butumović: New Day je ima fora ulazak, nisu baš letjeli na jednorozima, ali izlazak iz one velike kutije je bio prilično kul. Što se tiče meča, bilo je zabavnih trenutaka, bilo je i onih malo manje zabavnih, tako da je u globalu ovo ispao kao vrlo solidan meč, ali ništa spektakularno. Ovo je na kraju bio six man tag team meč, tako da je Barrett stalno ometao New Day tokom meča i na kraju im osigurao pobjedu. Nisam siguran što da mislim nakon pobjede Lige Nacija, nadam se da neće opet na titule jer bi stvarno bio red da se pozove netko iz NXTa. I segment poslije meča mi se jako svidio. Uvijek je lijepo vidjeti sve te legende, a ovdje smo dobili HBKa, Foleya i Austina koji je dobio ogromne reakcije. Bilo je zabavno, nemam nekih zamjerki jer je ovo ipak WrestleMania i takvi stvari ovdje su uobičajene.

Vedran Karlić: Jedino pozitivno što ću u ovom meču pamtiti je ulazak New Daya. Meč je bio kao i svaki kojeg su imali zadnjih tjedana na RAWu, osim što nije bio hendikep meč koji su najavljivali, bio je tri na tri meč. Liga Nacija je dobila, a onda je bilo sranje (pardon na izrazu) koje ja ne želim gledati. Došli su tri legendarna starca (koja zajedno imaju preko 150 godina) i prebili Ligu Nacija, a zatim i Woodsa. Ovo nije imalo nikakvog smisla, nema potrebe da penzioneri dobivaju reakcije, bolje bi bilo da oni pomognu nadolazećim zvijezdama.

Emir Ahmethodžić: New Day je imao sjajan entrance. Jedan od boljih na showu. Sam match je bio poprilično dosadan. Nije baš bio loš, imao je solidne trenutke, ali je sve izgledalo nekako neinteresantno i neinspirirajuće. Sheamus je uzeo pobjedu na Xavieru i New Day gubi. Očekivan ishod. Kako god. Na kraju su se pobijednici pitali ima li iko ko im može parirati. Zvuči kao odličan način da se debitira novi tag team kojem treba momentum, kao naprimjer, Enzo i Cass? E pa dobili smo HBKa, Foleya i Austina umjesto toga. Nakon toga su New Day htjeli slaviti s njima, i Austin je opalio Xavieru Stunner. Koja je poenta ovoga? Šta je tačno proizašlo iz ovog segmenta? Dodatno pokopavanje trenutnog rostera kako bi starci koji su davno otišli u penziju dobili spotlight. To je sve. WWE izgledaju potpuno nezainteresirani da prave nove zvijezde. Radije će i dalje gurati Attitude Era zvijezde i onda se na sav glas pitati zašto niko od mlađih ne može postati over. Paradoksalno i tužno zapravo. Oni stvarno očekuju da će neko postati over tako što biva zgažen od starh zvijezda. Nema logike.

AJ Styles vs. Chris Jericho WM 32

AJ Styles vs Chris Jericho

Alen Butumović: Još jedan veoma dobar meč njih dvojice, jednostavno je nemoguće da oni proizvedu nekvalitetan meč. Bilo je nekoliko novih i inovativnih stvara, spotovi iz prošlih mečeva nisu se toliko pojavljivali i to mi se svidjelo. Bilo je i kickouta na finishere, što je bilo potpuno očekivano, tako da se ne bunim tu previše. I da, korišten je i Styles Clash u meču, tako da se ne moramo brinuti je li taj potez zabranjen, vjerojatno ga čuvaju za veće mečeve što je skroz u redu. Još jedan meč gdje me rezultat skroz iznenadio, nikako nisam očekivao pobjedu Jericha. Sada su 2-2 u pobjedama i vjerojatno će dobiti taj peti i nadam se posljednji meč njih dvojice gdje će Styles dobiti. Nadam se da će u idućem meču dobiti neku stipulaciju jer postaje malo dosadno gledati njihove mečeve kada su obični.

Vedran Karlić: Treći najbolji meč večeri za mene, imali su dosta vremena, bilo je dobrih momenata, ali je problem što su ga uništili onim lošim momentima. Prvo i osnovno, Styles Clash nismo vidjeli već neko vrijeme, a onda kada ga je AJ izveo, Jericho je kickoutao iz njega. Grozna odluka. Drugi loš moment bio je kraj, Jericho je htio izvesti nešto sa sucem, ali nije uspio to tako da je pobjeda izgledala potpuno čisto, a ne kao jedna na prevaru, kakva je trebala biti. I baš zbog toga mi se ne sviđa odluka da AJ izgubi.

Emir Ahmethodžić: Meni je bio dobar match. Imao je dosta kopiranih spotova sa Fastlanea, ali je ipak ispalo malo slabije. Kick outanje iz Styles Clasha me ne raduje. Finisher kick outi me inače nerviraju u zadnjih 10ak mjeseci. Moram pohvaliti i submission kontre koje su ekstra odrađene. Završna sekvenca, gdje je Jericho kontrirao Phenomenal Forearm u Codebreaker je fantastično izgledala. Jerichova pobjeda je isto dosta začuđujuća. Isto ne vidim poentu? Da li žele i peti match? Da li su stvarno spremni da završe rivalitet ovdje? Ne shvatam. Ako je već Jericho morao pobijediti, bolej da je to uradio na Fastlaneu. Samo da malo promijene priču u to da je Jericho dokazao da je bolji od Stylesa (iako bi pobijedio varanjem na Fastlaneu), ali da publika opet želi Stylesa više, gdje nastaje ljubomora i priča se dalje razvija na isti način kao do sada, samo sa konačnom Stylesovom pobjedom na Wrestlemaniji. Ovako, ne vidim stvarno kuda misle dalje.

20160324_WM32-keyart_MATCH_8man_1920x1080--70dc5220e7bb48fa403c6d116518156a

Zack Ryder vs Stardust vs Dolph Ziggler vs Kevin Owens vs Sami Zayn vs Sin Cara vs The Miz (s lijeva na desno)

Alen Butumović: Ovo je bio najbolji mogući meč za otvoriti glavni dio showa. Publika se stvarno uživjela u ovaj meči vidjelo se da im je ovo bilo užitak za gledati. Bilo je mnogo odličnih poteza s ljestvama te mnogo zabavne highflying akcije. Zayn/Owens interakcije su također bile super, publika je izvrsno reagirala na njih i nadam se da će njih dvojica u bližoj budućnosti nastaviti svoje rivalstvo sami. No, ono što me iznenadilo je rezultat meč. Čovjek od kojeg sam najmanje očekivao da će uzeti titulu je bio Zack Ryder, no onda je upravo on uzeo ovaj meč. Nisam mogao vjerovati svojim očima jer mi se činilo kao prilično suluda odluka. Ne vjerujem da će Zack dugo držati titulu, mogao bi je izgubiti već na Rawu te tako mislim da je ovdje WWE htio iznenaditi sve nas. No, mislim da bi Zaynova pobjeda ipak bila bolja odluka.

Vedran Karlić: Najbolji meč večeri bio je na samom otvaranju, i ništa što je došlo nakon njega nije ga uspjelo nadmašiti, barem ne za mene. Bilo je tu sjajnih momenata, pogotovo onih kada su se Zayn i Owens našli licem u lice, publika bi eksplodirala. Imali smo non-stop akciju, stalno se nešto događalo u ringu, svi učesnici su imali priliku pokazati ponešto. Tu je i nekoliko sjajnih poteza, Stardust koji lomi ljestve, ili Zayn koji preko užadi skače kroz otvorene ljestve. Uglavnom, ovo je bila poslastica u kojoj su svi na kraju nastradali. Osim Zack Rydera koji je bio jako lijepi šok pobjednik. Nisam imao ništa protiv toga, štoviše, bio sam sretan zbog njega.

Emir Ahmethodžić: Dobro je počeo. Odmah se napravila jasna distinkcija u razlici u kvaliteti među borcima i priča se vrlo brzo skoncentrisala na Zayna i Owensa. Zaynovi momenti dominacije su bili jako zabavni i energični. To je ono što treba jednom faceu. Dobro se udarao sa Owensom. Osjećala se ta napetost između njih. Stardustove ljestve su bile kul posveta Dustyu. Sin Carin ladder spot je isto bio jako dobar. Ryderova pobjeda je takav šok. Ne vidim poentu? Mislim da će Owens vratiti titulu na Rawu. Inače zaista nema smisla. Ryder je bio popularan prije oko 4 godine. Možda malo više.

I3RbGe8

The Usos vs The Dudley Boyz

Alen Butumović: Niti ovo nije bilo ništa posebno, većinom dosadna akcija s tu i tamo pokojim dobrim potezom, ali u globalu ništa spektakularno. Još uvijek stojim iza toga da je ovo trebao biti Tables meč, bilo bi mnogo zanimljivije. Usosi su uzeli pobjedu. Nadam se da ovo ne znači da će Usosi biti gurnuti u tag team title scenu.

Vedran Karlić: Dobili su premalo vremena, svega pet ili šest minuta. U tom vremenu, na najvažnijem showu godine, nisu mogli ni napraviti ništa bolje.

Emir Ahmethodžić: Nisam očekivao nešto dobro, ali sam svejedno ostao razočaran. Bubba je bio dobar heel tauntajući Usose. Usosi su brzo uzeli pobjedu, i kada su ih Dudleysi htjeli probaciti kroz sto, stiže kontra i Usosi rade kul diveove kroz sto na Dudleyse. Nebitno.

20160325_WM32_MATCH_Divas_final--9f1f271b4f3f61e519488513440caf6b

Total Divas vs Team B.A.D. & Blonde

Alen Butumović: Ovo kao što sam i očekivao nije bilo ništa posebno, meč je imao svojih trenutaka, i pojedine cure poput Emme i Natalye su bile dobre, ali kad imaš Evu Marie u ringu, teško da možeš očekivati dobar meč. Team Total Divas je uzeo pobjedu kako sam i očekivao. Ne znam baš što je postignuto ovim mečom, izgleda da je to bio samo filler koji bi osigurao mjesto curama na najvećeg wrestling showu godine.

Vedran Karlić: Bilo je solidno, ali na momente vrlo trapavo. U svakom slučaju gledljivo. I nije trajalo tri minute.

Emir Ahmethodžić: Brutalno… Pa, bilo je i gorih matcheva. Emma je radila sve da spasi ovo. Natalya je bila nevidljiva, a Paige se uklopila u taj divas očaj. Pitam se duže vrijeme kako se ona mogla toliko pokvaritii, dok mi kolega nije rekao kako se ona uopće nije pokvarila, ostala je ista, ali su sada došle mnogo bolje od nje i postalo nam je jasnije koliko je loša. Mislim da je kolega bio upravu. Paige nije ni blizu nivoa kakav je trio NXT cura na main rosteru i NXT cure koje su u procesu dolaska. Natrag matchu, bio je prilicno nezanimljiv. Lana zna uraditi samo one Rusevove kickove, te vise nije ni smetala. Brie je uradila kul kontru u finisher svog muža za pobjedu i Nikki je izašla da slavi sa svojim podanicima u Total Divas. Genijalno.

20160307_WM32-keyart_MATCH_KalistoRyback_1920x1080--983d76314f9262b3c351e91fbcefe253

Kalisto vs Ryback

Alen Butumović: Ovo je bio prilično zabavan meč ove dvojice. Atmosfera nije još bila neka jer se publika tek uvelike skupljala, no ova dvojica su uspjeli stvoriti solidnu priču u meču, Ryback je imao nekoliko dobrih poteza, a Kalisto dobrih povrataka. Šteta što nisu dobili još pokoju minutu, mislim da su mogli i bolje čak napraviti. Predvidio sam pobjedu Kalista tako da mi je drago što je zadržao titulu. Nadam se boljem izazivaču i da nećemo vidjeti nastavak ovoga rivalstva s Rybackom.

Vedran Karlić: Meni je ovo bilo sasvim solidno, opet su patili minutažom, što je velika šteta. Kao što je i šteta što je broj gledatelja, zbog greške na ulazu na stadion, bio nikakav. To je možda utjecalo i na kvalitetu. Šteta, moglo je biti bolje i trebalo je biti u sklopu glavnog programa.

Emir Ahmethodžić: Početak matcha je očekivano bio baziran na big guy-small guy statusima. Ryback je dominirao Kalistom, i bilo je impresivno i odgovaralo mi je sve to. Onda se ta dominacija malo odužila i kada je Kalisto trebao krenuti da bulda ka preokretu, on ga je pinao iz vedra neba. Ono, dobro je što je Kalisto pobijedio, ali taj pin je bio tako antiklimatičan i bezveze. Uopće nije pristajao atmosferi matcha.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

1 Comment on "WrestleMania 32 recenzija"

  1. Najbolji mec veceri je Shane vs Taker,jer 100 puta je bolje da bude spori mec sa opasnim potezima,nego brz mec sa besmislenim polugama i kontrama u jos smjesnije poluge koje ne vrijede nicemu,vise je vrijedio Shaneov skok sa kaveza,cokslem na stepenice,coast to coast i kad ga je Taker probacio kroz sto nego cijela wrestlemania i nadam se da ovdje nije kraj sa Shaneom posto je on najbolja stvar koja se dogodila u WWE poslednjih 4 godine zivio Shane i nadam se da cemo ga uskoro opet gledati na Rawu i u nekom mecu,i da sa Rockom i Cenom su postigli to da uniste Braya potencijalno najboljeg i najtalentovanijeg superstara uz BROCK LESNARA.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*