Vince McMahon više nije CEO i chairman WWE-a

Nakon što se posljednjih dana diglo mnogo prašine oko velikog skandala koji je zadesio Vincea McMahona, osnivača, CEO-a i chairmana WWE-a, sada stiže nova vijest koja je prilično ogromna i koja bi mogla promijeniti sve u WWE-u. Naime, Vince McMahon odlučio je dragovoljno napustiti mjesto izvršnog direktora i predsjednika WWE-a. To je nešto što će možda biti privremeno dok se istraga ne završi, no ako rezultat istrage ne bude u njegovu korist, onda bismo ga mogli vidjeti kako zauvijek napušta ovu poziciju.

Vince McMahon će zadržati svoju ulogu vezanu uz WWE-ov kreativni sadržaj tijekom čitavog razdoblja”, rekli su iz kompanije. No, istraga je još u tijeku i Vince će morati kooperirati i u tom pogledu. Istragom se bavi posebna komisija odbora. Stephanie McMahon, Vinceova kći, imenovana je za privremenu izvršnu direktoricu i predsjednicu.

Da se podsjetimo, Wall Street Journal je izvijestio o višemilijunskim isplatama novca zaposlenici koja je navodno imale seksualne odnose s gospodinom McMahonom. Optužbe su podnesene nakon što je upravu kontaktirao netko tko je poznavao zaposlenicu koja je napustila tvrtku ranije ove godine i primila isplatu od 3 milijuna dolara kako bi šutjela. Kasnije su otkrivene druge isplate i pravni sporazumi s drugim ženama, navodi se u izvješću.

Što ovo znači za WWE, ostaje za vidjeti. Moguće je kako će se Vince nakon istrage vratiti na to mjesto, ali do tada neće biti na toj poziciji.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Saudijska Arabija je kupila WWE?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*