Vince McMahon – promjene u main eventu WrestleManie

Čini se da je WWE još jednom promijenio planove za WrestleManiju tj. glavni meč večeri, kako navodi Dave Meltzer za Wrestling Observer.

Prema navodima Dave Meltzera, Vince McMahon je nedavno promijenio svoje mišljenje o glavnoj borbi na WrestleManiji, a to je da će Daniel Bryan biti dodan kao treća osoba u borbi za titulu te ćemo imati Triple-Threat-Match. Nakon Royal Rumbla, Vince nije mislio to učiniti, ali šuška se da je čuo reakcije jednog fana koji je jasno i glasno govorio Romanu Reignsu da dodaju Bryana i time spase najveći događaj ove godine. Tako je održan sastanak sa WWE dužnosnicima i odluka je da ćemo u meču za pojas gledati : Brock Lesnar vs Roman Reigns vs Daniel Bryan.

Prošle godine se očekivalo da će Roman Reigns biti pobjednik Royal Rumbla te će imati borbu na WrestleManiji protiv Brock-a Lesnara za WWE World Heavyweight pojas, što se i dogodilo. Planovi za Rumble otišli su u krivom smjeru kada je WWE dao pobjedu Romanu Reignsu i tu su fanovi bili jako ogorčeni, gore nego kada je Batista osvojio Rumble.

Daniel Bryan je bio planiran za borbu protiv Sheamusa na WrestleManiji. Zatim su Bryan i Dolph Ziggler počeli govoriti o potencijalnom meču na showu preko društvenih mreža. Sada, to izgleda kao da navijači žele Bryana ponovno u glavnom događaju na showu, a to je za WWE World Heavyweight pojas.

WWE je proveo anketu tijekom vikenda u kojoj pita, tko je najviše zaslužio glavni meč za pojas na WrestleManiji – Daniel Bryan ili Roman Reigns – Bryan je zaradio više od 87% glasova.

3 Comments on "Vince McMahon – promjene u main eventu WrestleManie"

  1. Još samo Ortona trebaju dodati :).

  2. Ja ne znam jel Vince ima nekih problema u glavi, ili sto se dogadja sa njim. Mislio sam da ce realno razmisljati nakon WM 30, ali nista od toga. Napravio je veliku gresku kada je odlucio da se Bryana eliminira samo tako u Rumble matchu, ali napravit ce jos vecu ako on ne bude u matchu za titulu. Bilo je i vise nego ocekivano da ce publika vise podupirati Bryana nego Reignsa, ali ili on to sebi ne zeli priznati, ili jednostavno to ne vidi. Nadam se da je ovaj rumor istinit i da stvarno rade nesto sto se toga tice, jer ako Bryan ne bude u tom ME-u, bit ce velikih sranja. 😀

  3. Stvarno nmg da verujem sta oni rade. Bolje bi bilo da je bio Reigns-Lesnar match. Bryan mi nije za taj mec, a ako Bryan osvoji titulu ja odo’ da se ubijem.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*