Vince i Triple H u sukobu interesa oko novih NXT call-upova?

Kao što znate, na Rawu su ovaj tjedan svoj službeni debi napravili Tommaso Ciampa, Johnny Gargano, Aleister Black i Ricochet, a onda su dan poslije sva četvorica nastupili i na SmackDownu. Pobijedili su u svim mečevima koje su imali, no i dalje je direkcija za njih vrlo nejasna.

Međutim, postoji još jedna bitna stavka u svemu tome, a to je da Triple H i Vince McMahon imaju različita mišljenja oko te novopridošle četvorke. Dok Triple H naravno podržava njihovu karijeru i potencijalno visoko mjesto na main rosteru, Vince je oko toga svega malo skeptičan.

WWE insider Brad Shepard kazao je kako mu je rečeno da kad god Triple H napravi hype oko nekog novog NXT lika, Vince pokušava dokazati da je Triple H u krivu i da ne postoji ništa posebno oko dotičnog pojedinca: “U ovom slučaju Vince je htio staviti spomenutu četvoricu i rupu vidjeti mogu li izaći iz nje ili ne. Metaforički rečeno, bacio ih je u najdublji dio bazena kako bi vidio hoće li se utopiti ili će izroniti van.”

No, možda najvažniji detalj cijele ove situacije je taj da Triple H zapravo nije znao da će se ova četvorica pojaviti na Rawu i SmackDownu. Sve skupa, možemo otvoreno kazati kako ova situacija očigledno nije dobra ni za koga u ovoj priči, a najmanje za sve NXT-ovce koji će jednoga dana doživjeti poziv na glavni roster i naći se u identičnoj situaciji.

I onda se pitamo zašto vrlo mali postotak NXT-ovaca uspije izgraditi nekakvu karijeru na glavnom rosteru.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Vince i Triple H u sukobu interesa oko novih NXT call-upova?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*