Vijesti i glasine – WrestleMania informacije

Sve glasine koje se ovdje pojave su u tome trenutku samo glasine i ništa od toga nije potvrđeno ili sto posto sigurno da će biti tako. Stoga, molimo vas da sve te glasine ne uzmete kao činjenice niti da to smatrate sto posto sigurnim vijestima.

*Što se tiče planova za WrestleManiju, WWE nema planova uključiti Stinga. Iako to ništa ne znači jer je do WrestleManije ostalo nekoliko mjeseci, spominjani meč između Stinga i Undertakera se najvjerojatnije neće dogoditi jer WWE u planu ima meč između Cene i Undertakera. Što se tiče ostaloga, WWE ipak nije imao u u planu meč Rollinsa i Triple Ha, ali bi se taj meč trebao dogoditi negdje u budućnosti sigurno. Triple H je zasada bez protivnika za WrestleManiju jer se The Rock neće moći pojaviti zbog obveza u filmu.

*Sami Zayn je najavljen za nadolazeći NXTov tour u Ujedinjenom Kraljevstvu. Naravno, to dovodi do špekulacije da će se Sami Zayn do tada vratiti, ali ne zna se hoće li se vratiti u ring ili će ipak još neko vrijeme izbivati iz njega.

*WWE je najavio kako ćemo na SmackDownu imati Triple Threat meč između Dean Ambrosea, Dolph Zigglera, i Tylera Breezea i pobjednik će postati novi izazivač za Owensovu Intercontinental titulu.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Vijesti i glasine – WrestleMania informacije"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*