Vijesti i glasine dana – Hoće li The Rock biti na WrestleManiji?

Sve glasine koje se ovdje pojave su u tome trenutku samo glasine i ništa od toga nije potvrđeno ili sto posto sigurno da će biti tako. Stoga, molimo vas da sve te glasine ne uzmete kao činjenice niti da to smatrate sto posto sigurnim vijestima.

 

*Nakon što je postojalo puno glasine o potencijalnom meču Rocka za WrestleManiju 32, sada se pojavila glasina da Rock možda niti neće nastupiti na WrestleManiji jer postoji mogućnost da se uopće ne bude mogao pojaviti na showu.

*WWE je u potrazi za wrestlerima koji su potpisani za Ring of Honor i Luchu Undeground jer želi učiniti NXT što većim u 2016. godini kako bi mogli odrađivati još više turneje tijekom godine.

*Segment između Paige i Charlotte nastao je nakon što je Charlotte spomenula kako je njena cijela karijera posvećena svom bratu Reidu. Kada je skripta za segment napisana, bilo je puno ljudi koji su došli Vinceu i protivili se segmentu, i iako je Vince htio povući segment sa showa, ipak ga je odlučio zadržati.

*Nakon SmackDowna, dodan je meč između Tylera Breezea i Dolpha Zigglera za Survivor Series. Potencijalni meč za Kickoff ja Sasha Banks vs Natalya, kao što je i rečeno i to bi otprilike trebalo biti to. Učesnici u tradicionalnom Survivor Seriesu bi trebali biti uskoro najavljeni.

*WWE je izbacio anketu u Australiji o tome bi li oni htjeli da WWE održi PPV u Melbourneu. Taj događaj bi se održao u areni gdje je održan UFC 193. Ovo nije neočekivan potez s obzirom da je UFCov događaj bio jako uspješan, pa se WWE nada da nešto slično mogu i oni napraviti.

*Zack Sabre Jr. odradio je svoj posljednji meč za NOAH. To je potvrđeno i na Twitteru:

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Vijesti i glasine dana – Hoće li The Rock biti na WrestleManiji?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*