Vijesti i glasine dana – WWE izazvao kontroverziju

Sve glasine koje se ovdje pojave su u tome trenutku samo glasine i ništa od toga nije potvrđeno ili sto posto sigurno da će biti tako. Stoga, molimo vas da sve te glasine ne uzmete kao činjenice niti da to smatrate sto posto sigurnim vijestima.

 

*WWE će večeras snimiti epizodu SmackDowna u Knoxville, Tennesseeu. Na Rawu je najavljeno kako ćemo imati Miz TV, s 4 polufinalista turnira za WWE titulu, Kevin Owensom, Albertom Del Riom, Roman Reignsom i Dean Ambroseom.

*Rollinsova ozljeda nije stvorila paniku kod WWEa, zato što oni već duže vrijeme planiraju kako će Reigns biti taj koji će ući u WrestleManiju s WWE titulom. Njegova ozljeda čak nije niti poremetila planove za WrestleManiju jer glavna tri-četiri meča koja su bila planirana nisu uključivala njega.

*Tijekom potpisivanja ugovora između Paige i Charlotte sinoć na Rawu, u priču se uključio Reid, brat Charlotte koji je nedavno umro. Nakon Rawa, činjenica da su uključili njega u ovu priču nije bila dobro prihvaćena od strane publike i izazvala je veliku kontroverziju. Čak je i Elizabeth Flair, mama Charlotte i Reida, se oglasila na Twitteru:

*Paige se sinoć ušla u Twitter rat s Lanom:

*Charlotte će biti gost na ESPNu u Coachmanovom segmentu pod nazivom “Off The Top Rope”.

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Vijesti i glasine dana – WWE izazvao kontroverziju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*