Vijesti i glasine dana – Undertaker na Rawu

Sve glasine koje se ovdje pojave su u tome trenutku samo glasine i ništa od toga nije potvrđeno ili sto posto sigurno da će biti tako. Stoga, molimo vas da sve te glasine ne uzmete kao činjenice niti da to smatrate sto posto sigurnim vijestima. 

 

*Ne očekuje se da će se John Cena ili Brock Lesnar vratiti prije nego što je planirano, iako je bilo govora zbog ozljede Seth Rollinsa.

*Što se tiče Lesnara, WWE ga je dodao na Live Eventu 8.1. u Texasu. Isto tako, već je najavljen za Live Eventu 19.12. u Los Angelesu stoga postoji vjerojatnost da će se barem jedan od ova dva Live Eventa prikazati na WWE Networku.

*WWE je postavio temelje za budući raspad Team B.A.D.a. Očekuje se da će prilikom raspada Sasha Banks postati pozitivac, dok će Naomi i Tamina ostati negativke.

*WWE ne vidi Tylera Breezea kao nekoga tko bi mogao biti u Main Eventu, stoga ne trebamo očekivati da će on biti nešto više od mid-cardera nego najviše kao Intercontinental prvaka.

*Sami Zayn se vjerojatno neće vratiti u ring do kraja godine, nego ćemo njegov povratak vidjeti u 2016. No, viđen je u Performance Centeru gdje je krenuo odrađivati lakše treninge.

*Dok je Sami Zayn krenuo s lakšim treninzima, isto to se ne može reći za Hidea Itamija. Itami nije krenuo trenirati i trenutno se ne zna kada će se vratiti u ring. On je pretrpio ozljedu ramena još u svibnju i prognoze su kazale kako bi trebao biti vani 6-8 mjeseci.

*Službenici WWEa imaju jako visoko mišljenje o New Dayu jer su uspjeli napraviti sve što se od njih tražilo i postali popularni kada se činilo da njihov gimmick neće raditi. Ne zna se hoće li WWE sada staviti titule na Usose. Plan je bio taj da će New Day ući u zavadu s Enzom i Cassom iz NXTa, ali pošto je Big Cass ozlijeđen, to se neće dogoditi. WWE je imao u planu i staviti titule na Dudley Boyze, ali Vince McMahon je odlučio ostaviti titule na New Dayu.

*Undertaker će se pojaviti na Rawu idući tjedan. Taj Raw je ujedno i zadnji pred Survivor Series, stoga ćemo vjerojatno saznati kako će se sve odigrati između njega i Wyatta.

*

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

1 Comment on "Vijesti i glasine dana – Undertaker na Rawu"

  1. Odlicno vam je ovo. Sve glasine u jednom textu 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*