Vijesti i glasine dana – Raw gledanost

Sve glasine koje se ovdje pojave su u tome trenutku samo glasine i ništa od toga nije potvrđeno ili sto posto sigurno da će biti tako. Stoga, molimo vas da sve te glasine ne uzmete kao činjenice niti da to smatrate sto posto sigurnim vijestima.

 

*Na WWE.com je najavljeno kako ćemo ipak imati tradicionalni Survivor Series meč na ovogodišnjem Survivor Series PPVu, a učesnici bi se trebali saznati u preostalim danima do Survivor Seriesa.

*Još uvijek se ne zna koja će dva člana Wyatt obitelji se boriti protiv Kanea i Undertakera na Survivor Seriesu, ali se očekuje da će to biti Braun Strowman i Bray Wyatt.

*U svome intervjuu Ric Flair je izjavio kako nije znao za segment između Charlotte i Paige i kako će u njemu biti spomenut njegov preminuli sin.

*WWE je nedavno službeno najavio kako će se SmackDown 5. siječnja prebaciti na USA Network. Taj SmackDown održat će se u Laredo, Texasu, a najavljeni wrestleri su: Roman Reigns, Dean Ambrose, Sheamus, Dolph Ziggler, Bray Wyatt, Luke Harper i Braun Strowman.

*Ovotjedni Raw s Undertakerom u početnom segmentu, četvrtfinalnim mečevima turnira i Divas segmentom u Main Eventu postigao je brojku od 3.293 milijuna gledatelja u prosjeku. Prvi sat je postigao brojku od 3.541 milijuna gledatelja, drugi 3.290 milijuna gledatelja, a zadnji 3.047 milijuna gledatelja. To je najbolja gledanost još od rujna ove godine.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Vijesti i glasine dana – Raw gledanost"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*