Vijesti i glasine dana – Nastavak turnira

Sve glasine koje se ovdje pojave su u tome trenutku samo glasine i ništa od toga nije potvrđeno ili sto posto sigurno da će biti tako. Stoga, molimo vas da sve te glasine ne uzmete kao činjenice niti da to smatrate sto posto sigurnim vijestima. 

 

*WWE večeras snima epizode Main Eventa i SmackDowna u Manchesteru. Najavljeni wrestleri za show su: Undertaker, Roman Reigns, Luke Harper, Erick Rowan, Braun Strowman, Ryback, King Barrett, Neville, Stardust, The Usos, The Lucha Dragons, Sasha Banks, Naomi, i Tamina.

*Turnir za WWE titulu nastavlja se na SmackDownu i tri meča će se večeras odigrati, a to su:

World Title Tournament Match: Ryback vs. Kalisto
World Title Tournament Match: Alberto Del Rio vs. Stardust
World Title Tournament Match: King Barrett vs. Neville

*Meč između Dean Ambrosea i Kevina Owensa za Intercontinental titulu bio je u planu za Survivor Series, no s ozljedom Seth Rollinsa i neplaniranim turnirom, ovaj se meč možda neće dogoditi. Moguće se da se susretnu u polufinalu turnira, ali taj meč onda neće biti za IC titulu.

*Bit će zanimljivo vidjeti što će WWE napraviti s Undertakerom na SmackDownu s obzirom da Kane najvjerojatnije neće biti na SmackDownu nego u Belfastu na Live Eventu. Još jedna zanimljiva činjenica je ta da Finn Balor nije najavljen za Belfast, što nam govori da će vjerojatno biti u backstageu za SmackDown.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Vijesti i glasine dana – Nastavak turnira"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*