Vijesti i glasine dana – Hoćemo li imati Survivor Series meč?

Sve glasine koje se ovdje pojave su u tome trenutku samo glasine i ništa od toga nije potvrđeno ili sto posto sigurno da će biti tako. Stoga, molimo vas da sve te glasine ne uzmete kao činjenice niti da to smatrate sto posto sigurnim vijestima.

 

*Postojali su ljudi u WWEu koji su htjeli napraviti neka iznenađenja u turniru za WWE titulu, ali ipak je odlučeno da će ići putem kojim trenutno turnir ide.

*Meč Wyatt obitelji protiv Undertakera i Kanea će najvjerojatnije ostati samo Tag Team meč, ali WWE planira napraviti barem jedan tradicionalni Survivor Series meč.

*NXT je najavio kako će za vikend kada se bude održava sljedeći Royal Rumble preseliti u još veću dvoranu u Orlandu i ondje snimiti epizode za TV. Riječ je o CFE Arena/UCF Campus dvorani. Triple H je na Twitteru napisao:

*WWE.com je službeno najavio kako će se Brock Lesnar pojaviti na Live Eventima u Los Angelesu 19. prosinca i u Houstonu 8. siječnja.

*COO ROHa Joe Koff izjavio je kako će kasnije objaviti situaciju s televizijom. ROH se u lipnju krenuo prikazivati na Destination Americi i taj ugovor je potpisan na 26 dana, a ističe na početku prosinca, stoga je velika mogućnost da ROH neće produžiti ugovor s njima.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Vijesti i glasine dana – Hoćemo li imati Survivor Series meč?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*