Vijesti i glasine dana – Hoće li se Bryan vratiti u ring?

Sve glasine koje se ovdje pojave su u tome trenutku samo glasine i ništa od toga nije potvrđeno ili sto posto sigurno da će biti tako. Stoga, molimo vas da sve te glasine ne uzmete kao činjenice niti da to smatrate sto posto sigurnim vijestima.

 

*Što se tiče povratka Daniela Bryana u ring, WWE čeka rezultate doktora što se tiče njegovog zdravlja i onda će odlučiti što dalje. Doktor Joseph Maroon je izjavio kako se Bryan ne bi trebao vratiti u ring zbog potresa mozga koje je pretrpio. Bryan je zatim otišao drugom doktoru koji je rekao kako je Bryanov mozak na testu bio iznadprosječan za svoju dobu i dopustio mu da hrva. Sada se čekaju rezultati trećeg doktora nakon čega će se dati odluka. Što se tiče Vince McMahona, njegovo mišljenje o povratku Bryana u ring je promijenjivo.

*Iako je prije bilo izjavljeno kako ćemo saznati koja dva člana Wyatt obitelji će se suočiti s Undertakerom i Kaneom tek na Survivor Seriesu, moguće je da to ipak saznamo već na Rawu u ponedjeljak.

*Postojala su nagađanja da će WWE četvrtfinale turnira za WWE titulu održati i na Rawu i na SmackDownu, ali najvjerojatnije će se sva četiri meča održati na Rawu u ponedjeljak.

*S obzirom na to da se Seth Rollins neće pojaviti na WrestleManiji, a The Rock i Ronda Rousey neće hrvati, govori se kako bi WWE mogao povećati ulogu Stone Colda na tome događaju. Zasada se još uvijek ne zna što će to biti i hoće li Austin možda i odraditi jedan meč.

*Batista se neće moći vratiti u WWE za vrijeme Royal Rumblea zbog svojeg filma, no WWE ga ima u planu dovesti za WrestleManiju.

*Lucha Underground će ovoga vikenda započeti sa snimanjem epizoda druge sezone. Oni su zadnjih nekoliko dana snimili dosta materijala za nadolazeće epizode i ovoga vikenda se vraćaju u Temple, mjesto gdje je snimana prva epizoda.

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Vijesti i glasine dana – Hoće li se Bryan vratiti u ring?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*