Vijesti i glasine dana – Corbin protiv Crewsa

Sve glasine koje se ovdje pojave su u tome trenutku samo glasine i ništa od toga nije potvrđeno ili sto posto sigurno da će biti tako. Stoga, molimo vas da sve te glasine ne uzmete kao činjenice niti da to smatrate sto posto sigurnim vijestima.

 

*NXT je izbacio video gdje je Baron Corbin izazvao Apolla Crewsa na meč na NXT Takeover u Londonu. Iako zasada ništa nije službeno, taj meč će se najvjerojatnije dogoditi.

*Što se tiče Lesnarovog ugovora s WWEom, navodno je WWE ušao u pregovore s njim da dodaju još datuma na taj ugovor i on bi time dobio dodatan novac.

*Meča Seth Rollinsa i Triple Ha je bio planiran kao jedan od većih mečeva na WrestleManiji, no s ozljedom Seth Rollinsa, sada se taj meč neće dogoditi, no zato bi se mogao dogoditi na idućem SummerSlamu.

*U ovom trenutku se ne očekuje da će Rock i Ronda Rousey hrvati na WrestleManiji, ali postoji velika vjerojatnost da se pojave na showu.

*Očekuje se da će se i polufinale i finale turnira za WWE titulu odigrati na Survivor Seriesu.

*Prema Wrestling Observer Newsletteru, WWE je zainteresiran za Michael Bennetta i Matt Tavena te je moguće da ih pokušaju dovesti kada njihovi ugovori isteknu.

*WWE će objaviti DVD pod nazivom ‘WWE NXT’s Greatest Matches Vol. 1’. Bit će objavljen u Americi 7. ožujka, a potvrđeno je da će biti dostupan i za Europu. Potvrđeni su neki mečevi koji će biti na tome DVDu:

NXT Title Match: Big E vs Seth Rollins 1/9/2013
NXT Title Match: Sami Zayn vs. Neville, Takeover: R Evolution
NXT Title Match: Finn Balor vs Kevin Owens, Beast In The East
NXT Women’s Title Match: Bayley vs. Sasha Banks, Takeover: Brooklyn
NXT Women’s Title Match: Sasha Banks vs Charlotte, 7/15/2015 (Blu-ray exclusive)
Tyler Breeze vs. Apollo Crews, Takeover: Respect (Blu-ray exclusive)

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Vijesti i glasine dana – Corbin protiv Crewsa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*