Vijesti i glasine dana – Cesaro ozlijeđen

Sve glasine koje se ovdje pojave su u tome trenutku samo glasine i ništa od toga nije potvrđeno ili sto posto sigurno da će biti tako. Stoga, molimo vas da sve te glasine ne uzmete kao činjenice niti da to smatrate sto posto sigurnim vijestima.

* U intervjuu za wwe.com Cesaro je potvrdio kako je ozlijedio rame i kako će već danas imati operaciju. Cesaro je najvjerojatnije ozlijedio rame tijekom meča protiv Roman Reignsa na Rawu. Ta operacija bi ga možda mogla udaljiti iz ringa i do 6 mjeseci.

*Glavna vijest dana je Sheamusovo osvajanje titule. WWE izgleda nije odlučio kome će dati titulu do nekoliko sati prije PPVa, kada su se odlučili za Sheamusa. WWE želi Reignsa ga prvaka, ali ga ne želi vidjeti kao prvaka dokle god dobiva negativne reakcije. Što se tiče Sheamusa, titulu bi najmanje trebao držati do Royal Rumblea.

*Za one koji se pitaju, Undertaker nije lokalno najavljen niti za Raw niti za SmackDown ovaj tjedan.

*Postoji mogućnost da Lana i Rusev naprave svoj povratak večeras na Rawu. Raw je u Nashvilleu, mjestu gdje žive, a pošto je Lana prošli tjedan trenirala za svoj debi u ringu, postoji mogućnost da ih večeras vidimo.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Vijesti i glasine dana – Cesaro ozlijeđen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*