Vijesti i glasine dana – Cena protiv Undertakera?

ProHrvanje je odlučilo uvesti novu rubriku, a to je rubrika pod nazivom ‘Dnevne vijesti’. Tu ćemo redovito stavljati najnovije vijesti koje su aktualne u svijetu wrestlinga i obavještavati vas o najnovijim glasinama i planovima svih wrestling kompanija.

Sve glasine koje se ovdje pojave su u tome trenutku samo glasine i ništa od toga nije potvrđeno ili sto posto sigurno da će biti toga. Stoga, molimo vas da sve te glasine ne uzmete kao činjenice niti da to smatrate sto posto sigurnim vijestima. 

 

*Zahra Schreiber, djevojka Seth Rollinsa,  napravila je svoj debi na Dreamwave Wrestling showu. Schreiber je sudjelovala u 5-na-5 Elimination meču u kojem su sudjelovali samo muškarci i ona je bila jedina žena. Koristila je Rollinsov Curb Stomp kao Finisher. Ovo su slike s njenog debija:

 

*Trenutni plan za WrestleManiju 32 je učiniti meč između Undertakera i John Cene kao jedan od glavnih mečeva toga događaja. Ovaj meč je već nekoliko puta bio planiran, ali izgleda da će se tek sada dogoditi.

*Kada smo kod WrestleManije, nakon ozljede Seth Rollinsa, barem dva meča su se promijenila za taj događaj. Za sada ne znamo koja su to dva meča niti što WWE planira.

*Kada se vrati, John Cena će odmah ući u rivalitet s Del Riom. Jack Swagger je samo usputna stanica za Del Ria i on najvjerojatnije neće uzeti US titulu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Vijesti i glasine dana – Cena protiv Undertakera?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*