Vijesti i glasine dana – Ambrose osvaja titulu?

Sve glasine koje se ovdje pojave su u tome trenutku samo glasine i ništa od toga nije potvrđeno ili sto posto sigurno da će biti tako. Stoga, molimo vas da sve te glasine ne uzmete kao činjenice niti da to smatrate sto posto sigurnim vijestima.

 

*Otkako je turnira za WWE titulu isplaniran, postoje ljudi u WWEu koji žele da Dean Ambrose bude taj koji će izaći iz Survivor Seriesa u WWE titulu. Naravno, to ništa ne znači jer je Vince taj koji ima zadnju riječ, no što se tiče finala turnira, Dean Ambrose i Roman Reigns će najvjerojatnije biti finalisti.

*Što se tiče Survivor Series Pre-Showa za kojeg meč još nije najavljen, u planu je bilo staviti ondje meč između Natalye i Sashe Banks.

*NXT će večeras u Full Sailu odraditi tri naredne epizode NXT TVa. To će ujedno biti i posljednje tri epizode pred NXT Takeover: London.

*Nakon ovotjedne epizode NXTa, saznali smo što nas čeka idući tjedan. Mečevi najavljeni za show su:

NXT Women’s Title Match: Bayley vs. Eva Marie
NXT Tag Team Title Match: The Vaudevillians vs. Dash and Dawson
Dana Brooke vs. Asuka
Finn Balor and Samoa Joe contract signing for NXT Takeover: London

*TNA Impact Wrestling od 5. siječnja će se emitirati na novome kanalu! Nakon što se cijele ove godine emitirao na Destination Americi, Impact Wrestling će novu godinu započeti s novim kanalom. Riječ je o Pop Networku.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Vijesti i glasine dana – Ambrose osvaja titulu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*