Veliki povratak na WWE Battlegroundu?

Ovo je zasada samo glasina i nemojte uzimati ovo previše ozbiljno kako se ne biste razočarali ako se to ipak ne dogodi, no govori se kako bi Undertaker mogao napraviti povratak na Battlegroundu tokom Main Eventa. Ova glasina je započela na Redditu, no Wrestling Observer Newsletter je potvrdio kako bi se to zaista moglo dogoditi.

Ovaj povratak bi trebao postaviti nekakav storyline za SummerSlam. WWE radi ovo kako bi podigao broj pretplatnika na WWE Networku prije izlaska novih brojeva što će se uskoro dogoditi, pri kraju ovoga mjeseca.

Također, prije par dana je na Internetu izašla Undertakerova slika na Internetu gdje se moglo vidjeti kako je on u prilično dobroj formi. Glasine s Reddita nekada nisu točne, no čovjek koji je ovu glasinu proširio je predvidio potpisivanje Samoe Joea za WWE i njegov debi na Takeoveru, Owensov Raw debi, Henryevo zamjenjivanje Ruseva u EC meču i Rybackovo osvajanje IC titule.

No, što bi moglo potvrditi ovu situaciju je to da je Undertaker čak lokalno najavljen za Raw poslije Battlegrounda, a i WWE je u zadnje vrijeme dosta spomenuo Undertakerovo ime na svojim showovima.

U zadnjem Wrestling Observer Newsletter Radiju bilo je rečeno kako će i Undertaker i Sting sudjelovati na SummerSlamu, no da to neće biti iznenađujuće pojave, nego će biti promovirane unaprijed.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Veliki povratak na WWE Battlegroundu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*