Veliki planovi za ProHrvanje forum

Stigao nam je deveti mjesec. Ljeto je, barem na ovoj našoj polutci, gotovo. Učenici se vraćaju u škole, radnici se vraćaju na svoja radna mjesta nakon godišnjih odmora, sa sjećanjem na ljeto koje će polako biti iza nas.

No nema ljeta koje može zaustaviti ProHrvanje. I dok je zbog svega navedenog bilo ponešto manje aktivnosti, vraćamo se u jakom stilu. Ponajprije s fokusom na naš forum, mjesto gdje se razvila sjajna zajednica koja prati wrestling. I ne samo wrestling, nego postoje teme za gotovo sve o čemu želite raspravljati.

Imamo nekoliko stvari u planu. Ubrzo kreće novi turnir, no još nismo spremni otkriti o čemu se radi. Isto tako, nakon ljetne pauze vraća se BWA – naša igra u kojoj imamo svoju wrestling federaciju, u koju se nikada nije prekasno priključiti. Uz sve to, doći ćemo do brojke od sto tisuća postova, već je krenulo odbrojavanje – kratki smo za otprilike sedam tisuća postova, što ćemo dosegnuti za otprilike mjesec dana. I sve to prije našeg drugog rođendana foruma, koji je na rasporedu krajem 11. mjeseca ove godine. Plus, tu su još neke stvari koje imamo u planu, o kojima ćemo govoriti na forumu do kraja ove godine.

Drugim riječima – trenutno smo daleko najaktivnija wrestling zajednica na ovim prostorima i svakog dana rastemo. Vi možete postati dio te zajednice bilo kada, sve što trebate napraviti je registrirati se, bit ćete dobro dočekani. Štoviše, možete pozvati i prijatelje, čak i ako ne prate wrestling. Ima za svakoga po nešto. Čekamo vas.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Veliki planovi za ProHrvanje forum"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*