Velike WrestleMania 32 vijesti, Zašto je Triple H pobijedio Stinga, Vince-Austin

Iako postoje problemi između Vincea i Stone Colda, Vince je još uvijek zainteresiran za Austinov nastup na WrestleManiji 32 u Dallasu sljedeće godine. Govori se da Vince želi napraviti meč između The Rocka i Brock Lesnara osim ako Stone Cold ne bude nastupio na WrestleManiji, što bi moglo promijeniti planove. Dogovor s Austinom je još daleko, ali ako se WWE i Austin zaista dogovore na njegov nastup na WrestleManiji, Vince želi učiniti meč između njega i Lesnara, a sačuvati Rock/Lesnar meč za neku drugu WrestleManiju.

Ta odluka bi onda ostavila meč između Triple H-a i The Rocka za WrestleManiju 32. Dio razloga zašto je Triple H pobijedio Stinga je taj da WWE, ako dođe do toga meča, želi napraviti meč između Rocka i Triple H-a većim i važnijim od Undertaker/Sting meča ako se ta dva meča dogode na sljedećoj WrestleManiji.

Ronda Rousey i Stephanie McMahon će biti uključeni u meču The Rocka i Triple H-a ako ne budu imali svoj vlastiti meč. Još jedna slična ideja se pojavila, a to je da, ako dođe do meča između Rocka i Lesnara, onda bi Ronda svejedno bila u Rockovom kutu, dok bi u Lesnarovom kutu bio Paul Heyman.

Treba biti spomenuto da će se ovo sasvim sigurno još puno puta promijeniti, ali Vince ima planove učiniti ovu WrestleManiju što većom i uvjeren je kako bi onda uspio napuniti taj stadion u Dallasu koj ima kapacitet od 100 tisuća ljudi.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Velike WrestleMania 32 vijesti, Zašto je Triple H pobijedio Stinga, Vince-Austin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*