Večerašnji SmackDown, Survivor Series, Alberto El Patron, Raw

Evo nekoliko dnevnih vijesti:

Večerašnji SmackDown održava su u Norfolk, Virginiji, a najavljena su za dva meča: Kevin Owens i Shinsuke Nakamure borit će se za mjesto u Survivor Series timu, dok će Bobby Roode i Dolph Ziggler još jednom odmjeriti snage, ovaj puta u 2-out-of-3-falls meču.

S obzirom kako je Kurt Angle najavljen za Raw tim na Survivor Seriesu, očekuje se kako će Shane McMahon biti dio SmackDown tima u tome meču.

Raw će u svakom slučaju odraditi protunapad na SmackDown prije Survivor Seriesa, ali u ovom trenutku to pokušaju odgoditi dok ne vide hoće li Roman Reigns biti spreman za Survivor Series, pa da zajedno s njime kao predvodnikom napadnu SmackDown.

Jučer smo izjavili kako će se Undertaker, Shawn Michaels i Kevin Nash pojaviti na 25. godišnjici Rawa. Sada doznajemo kako su Bret Hart, Mick Foley i Ric Flair lokalno najavljeni za show.

Alberto El Patron navodno će biti dodan u main event Bound For Glorya. Postoje dva moguća načina – ili da meč između Elija Drakea i Johnnyja Munda postane Triple Threat zajedno s Albertom ili će Alberto biti gost sudac o tome meču.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Večerašnji SmackDown, Survivor Series, Alberto El Patron, Raw"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*