Večerašnji SmackDown, sljedeći Raw, potencijalni TLC mečevi, Bray Wyatt

Evo nekoliko informacija koje su prikupljene tijekom današnjega dana.

Za večerašnji SmackDown najavljena za dva meča – Styles će iskoristiti revanš za US titulu protiv Corbina, dok će Carmella ići na Becky Lynch. Sami Zayn će također dati objašnjenje za svoje postupke na Hell in a Cell PPV-u.

Za sljedeći tjedan najavljen je meč dva velika ovogodišnja rivala. Strowman i Reigns sukobit će se još jednom, no ovaj puta u Steel Cage meču.

Još nekoliko mečeva očekuje se za TLC PPV – revanš Wyatta i Balora (u kojem će Wyatt na trenutno nepoznat način uključiti karakter Sister Abigail) te meč Cluba protiv Matt Hardya i Jasona Jordana. No, kako trenutno izgledaju stvari, samo će dvije titule biti branjene na PPV-u – Cruiserweight i Women’s titule.

Bray Wyatt i Bo Dallas nisu bili na sinoćnjem Rawu. Wyatt se doduše pojavio putem velikog ekrana u segmentu s Balorom, ali je to bilo snimljeno još prije. Za Bo Dallasa je Michael Cole kazao kako je bolestan. Je li to zaista tako ostaje vidjeti, no vrijedi spomenuti kako su se pojavile špekulacije kako se u ovome može kriti ipak nešto više od toga – neki su čak u pitanje doveli njihov odnos s kompanijom.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Večerašnji SmackDown, sljedeći Raw, potencijalni TLC mečevi, Bray Wyatt"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*