Večerašnji SmackDown, Dean Ambrose, Rey Mysterio, Royal Rumble pobjednik

Nekoliko informacija od danas:

Večerašnji SmackDown prvi je nakon Clash of Champions PPV-a i već su najavljene neke stvari: Shelton Benjamin i Chad Gable borit će se protiv Usosa, dok će Styles, Orton i Nakamura ujediniti snage protiv Zayna, Owensa i Mahala. Još su najavljena i dva segmenta – jedan će uključivati New Day, dok će drugi biti Zigglerova proslava osvajanja titule.

WWE je kazao kako je Dean Ambrose sinoć pretrpio ozljedu ruke. Ta ozljeda je naravno samo u svrhe storylinea i nije prava, ali je zapravo način da prekriju pravu ozljedu ruke koju Dean trenutno ima (imao je steznik na njoj zadnjih nekoliko tjedana). Ovime će Dean biti u mogućnosti otići na pregled i utvrditi što je točno u pitanju s njegovom rukom, tako da je moguće da ga ne vidimo neko vrijeme.

Rani favoriti za Royal Rumble su John Cena, Roman Reigns, Shinsuke Nakamura, AJ Styles i Rollins.

U ovom trenutku nema apsolutno nikakvih planova za Mysteria da se vrati u WWE i vjeruje se da se to više nikada neće niti dogoditi, barem ako govorimo o meču.

I još jedna posebna zanimljivost, a tiče se Vincea McMahona – Vince je naredio najavljivačima da tijekom najave meča više ne govore “one fall” jer mrzi kad to publika ponavlja za njima. Uzmite ovo kako god želite. 🙂

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Večerašnji SmackDown, Dean Ambrose, Rey Mysterio, Royal Rumble pobjednik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*